Projektledare i Örebro

Om jobbet

Var med VA-Ingenjörerna och säkra vattenmiljön för framtida generationer

Vi söker en projektledare i Örebro som vill ha ett självständigt och omväxlande arbete. Du kommer att medverka i projektens olika faser och tillsammans med kunniga kollegor skapa hållbara och kostnadseffektiva lösningar för att skydda de lokala och nationella vattenresurserna.

Projekten handlar ofta om att öka prestanda för att möta framtida miljökrav i befintliga kommunala vatten- och avloppsreningsverk men det kan även innebära uppförande av helt nya anläggningar. Målet är att du som projektledare medverkar i alla faser, från anbudsskedet till driftsättningen, d.v.s. från idé till färdig anläggning. Exempel på arbetsuppgifter hos oss kan vara allt från att ta fram principförslag och göra förstudier, till uppförande av nyckelfärdiga processanläggningar.

Att arbeta nära och besöka de kunder man arbetar med ser vi som en självklar del av projektledarrollen. Som stöd i din roll har du andra erfarna projektledare, samt vår konstruktion- och processgrupp. Du gillar att arbeta i ett lokalt förankrat företag med tillgång till ett globalt nätverk i världsklass.

Arbetslivserfarenhet:
Du har förmodligen högskole-/universitetutbildning inom samhällsbyggnad, maskin, kemi, miljö eller motsvarande. Utöver utbildning så har du minst 5 års erfarenhet inom kommunal verksamhet, energisektorn eller bygg och anläggning. Sökande som saknar de formella utbildningskraven men har en mångårig erfarenhet inom arbetsområdet är självklart välkomna att söka.

Vi letar efter dig som idag är en projektledare, projektkoordinator eller platschef som vill utvecklas och tycker att det är stimulerande att göra affärer, har kunden i fokus och arbeta mot tydligt uppställda mål. Du har god förmåga att kommunicera såväl skriftligt som muntligt och tycker om att arbeta tillsammans med andra.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med vatten- eller avloppsanläggningar. Alternativt om du har kunskap inom anläggnings- och processutformning, process- och driftsfrågor samt dimensionering.

Vi kan erbjuda dig ett spännande uppdrag med både lokala och internationella kontakter.

VA-Ingenjörerna - Världsledande och naturlig samarbetspartner
VA-Ingenjörerna är en ledande funktionsleverantör inom vatten- och slambehandling och har sedan år 1990 drivit projekt från idé till totalentreprenader med nyckelfärdiga anläggningar åt både kommunala och industriella kunder. Som del av Veoliafamiljen erbjuder vi helhetslösningar för hela vattencykeln inklusive verktyg för värdering och förvaltning av vatten. Vår kundnära organisation består av ca 50 medarbetare som är fördelade på 6 orter över hela Sverige med huvudkontor i Lund.


Veolia Water Technologies med expertis och teknologikunnande i världsklass har globalt 10. 000 anställda i 135 affärsenheter (säljbolag/teknologicenter), lokaliserade i 54 länder runt om i världen. I Sverige består Veolia Water Technologies AB av VA-Ingenjörerna och teknologicentren AnoxKaldnes, Hydrotech med totalt cirka 150 anställda.

www.vaing.se
www.veoliawatertechnologies.com

Intresserad?
Vi tillämpar löpande urval, dock är sista ansökningsdag 30 oktober. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Mats Ringström, AQA rekrytering som hjälper oss i detta uppdrag. Ring honom på 070 742 51 02 alternativt maila till mr@aqarekrytering.se.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Projektledare
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget