Projektledare

digiPlant AB · Data & IT · 8 jan

Om jobbet

Vi söker en projektledare som har stor fallenhet för ordning, är social och utåtriktad samt har minst tre års erfarenhet av webb- eller IT-världen.

Din person

Du har en fallenhet för ordning och reda. Struktur är din ledstjärna, din analytiska förmåga din vägvisare. Du är social och utåtriktad, kan hantera stress och har en förmåga att koordinera andra i pressade situationer. Du har en minst treårig historik inom webb- eller IT-världen och din tekniska kunskap och förmåga att se digitala lösningar som en effektiviserande verktygslåda är central. Viktigt är också att du är väl insatt i uppföljning och effektivitetsmätingar genom Google Analytics och har erfarenhet av SEO samt marknadsföring via sociala kanaler och SEM.

Din roll

Din roll kommer tillsammans med digital strateg och/eller kundansvarig att möta uppdragsgivare i ett initialt skede av en produktionsprocess. Din uppgift är att lyssna på och analysera uppdragsgivarens behov och ställa dessa mot vad som finns i din verktygslåda. Konstruera projektets organisation och planlägga för produktion. Du ansvarar för dokumentation, löpande uppföljning och överlämning mot uppdragsgivarens kontaktpersoner samt har ett visst ansvar för projektbudget.

Allmänt

Tjänsten är tillsvidare och heltid, baserad i Örebro.
Tillträde är omgående eller enligt överenskommelse.
Tjänsten innebär en del resor, mestadels under ordinarie arbetstid.
Du bör ha B-körkort.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare
Kontakt

Mejla eller ring Alexaner Törnqvist, 019-189630

Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 jan

Om företaget

digiPlant AB har sedan 2001 specialiserat sig på verksamhetsutvecklande kommunikation. Genom analys av kompetens, organisation och processer lär vi känna våra uppdragsgivare.

Med hjälp av lång och diger kunskap om effektiva gränssnitt och funktion skapar vi pedagogiska lösningar som säkerställs genom kontinuerlig resultatmätning. Vi har en tradition i klassisk reklambransch men ett digitalt nybyggarhjärta.
Bland kunderna finns SEB, Swedbank, Sveriges Kommuner och Landsting, Linde Material Handling m.fl.


Hitta hit

Örebro stad Visa på karta

Visa var