Projektingenjör till Saferoad i Arboga

Om jobbet

Är du utbildad högskoleingenjör och har ett genuint intresse av CAD-ritning? Vill du samtidigt vara med och utveckla infrastrukturen och bidra till ökad trafiksäkerhet? Nu söker vi dig som är rittekniskt skicklig och vill fortsätta utveckla dina kunskaper och kompetenser tillsammans med Saferoad Birsta som arbetar med trafiksäkerhet.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Saferoad Birstas räkning Projektingenjörer till kontoret i Arboga. Saferoad Birsta AB arbetar med trafiksäkerhet vilket innebär att de tillverkar och säljer väg- och broräcken samt utför kringtjänster för dessa produkter som exempelvis montering och projektledning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Saferoad Birsta. Målsättningen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Projektingenjör hos kunden kommer du arbeta i projektform vilket innebär att du anpassar befintliga tillverkningsritningar för det specifika projektet. Eftersom kunden arbetar med trafiksäkerhet som exempelvis väg- och broräcken, kommer du anpassa ritningar gällande främst svetsade konstruktioner. Du kommer utföra arbetet i AutoCAD samt Inventor och vi ser gärna att du har goda kunskaper inom dessa program eller liknande inom 3D. Tjänsten passar dig som har ett genuint intresse av CAD-ritning samt vill utvecklas långsiktigt tillsammans med kunden.

Vi söker dig som
  • Är utbildad Högskoleingenjör inom exempelvis Maskin, Mekanik eller Bygg.
  • Har kunskaper i Autocad, Inventor alternativt liknande program inom 3D-CAD.
  • Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift eftersom dessa språk förekommer inom organisationen.
  • Har B-körkort eftersom det kan förekomma resor i tjänsten.
Det är även meriterande om du har 1-2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna ritarbete mot mekanisk tillverkning.

Som person är du strukturerad vilket innebär att du innehar förmågan att planera, organisera och prioritera i ditt arbete. Du är noggrann och följer säkerhetsrutinerna som finns eftersom kunden arbetar med trafiksäkerhet. Du är ansvarstagande som person vilket innebär att du självständigt ansvarar för dina arbetsuppgifter och säkerställer att de levereras på utsatt tid och med hög kvalitet. Avslutningsvis är du social som person och trivs med att samarbeta med dina kollegor både internt och externt. Låter detta som något som passar för dig? Kunden har ett behov omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Timbaserad månadslön enligt överenskommelse
  • Placering: Arboga
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin03@academicwork.se under kontorstid.

Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Saferoad Birsta är ett företag med målsättningen att tillhöra framtidens leverantörer gällande trafiksäkerhet. De har många års erfarenhet av produktion och projektledning för att klara av detta och fortsätter sträva mot att levererera felfria produkter på utsatt leveranstid. De tillverkar och säljer väg- och broräcken samt rörupphängningar enligt SSG-standard. De tillhandhåller även kringtjänster för dessa produkter som montering och projektledning. Deras tillverkning och huvudkontor finns i Sundsvall men har även kontor i Arboga och Borås.