Projekt och säljstöd till administration och ritning

Om jobbet

För rekrytering söker vi nu en noggrann och engagerad medarbetare till rollen som Projekt och säljstöd till Butikskonsult i Kumla.

Butikskonsult skapar koncept och butiksinredningar och arbetar med de största varumärkena i branschen såsom ICA, Coop, Svenska Spel, ATG, LIDL, Postnord med flera. Företaget omsätter idag drygt 125 miljoner kronor och befinner sig i ett expansivt skede med stora möjligheter till nya affärer ute i världen.

Vi söker dig med brinnande intresse för service och har en vilja att ständigt utveckla och utmana dina färdigheter inom projektadministration.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I rollen som projekt och säljstöd för administration och ritning kommer du arbeta tillsammans med Butikskonsults duktiga och erfarna säljare med att skapa säljande miljöer i butikerna, oftast utifrån färdiga koncept. Du kommer att rita och planera butikerna samt vara administrativt ansvarig för projekten. Ditt jobb kommer då vara att bereda offerter och order så att rätt inredningsdetaljer kommer på plats i rätt tid tillsammans med nödvändiga hantverkare. Support till kunder och montörer hör också till rollens vardag.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann, engagerad och positiv. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från att arbeta med inredning, gärna praktiskt. Även konstruktionserfarenhet med tonvikt på trä, metall och plast är meriterande liksom erfarenhet av butiksplanering. Då arbetet bedrivs i högt tempo behöver du vara effektiv och stresstålig. Kontakt med kund, leverantör och övriga interna avdelningar tillhör vardagen på Butikskonsult så därför sätts stort värde på din lojala, sympatiska och enkla attityd. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har kunskaper inom Pyramid Business Studio, Auto Cad, och SketchUp utöver goda kunskaper i Officepaketet.
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav, övriga språkkunskaper är meriterande.

Förmåner

Vi kan utlova ett arbete med varierande arbetsuppgifter, högt tempo och stort egenansvar. Du kommer till ett stabilt företag med gott rykte i branschen där miljön präglas av positiv anda, korta beslutsvägar och stort engagemang där alla har både kunden och medarbetaren i fokus.
Jobbfakta
Ort
Kumla
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Säljsupport
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Butikskonsult är ett familjeföretag som startade 1983 och är en av Sveriges ledande och mest erfarna aktörer inom planering, utveckling och inredning av butiksmiljöer. Butikskonsult skapar koncept och attraktiva inredningar för allt från shop in shop och specifika avdelningar till kompletta butiker. Alltid med målet att åstadkomma shoppingglädje i inspirerande miljöer och öka uppdragsgivarens lönsamhet. Vi finns i Kumla, är ca 60 anställda och omsätter drygt 125 miljoner kronor.