Produktionsplanerare till Hector Rail

Om jobbet

Är du en person som värdesätter struktur, planering och kommunikation? Som produktionsplanerare får du möjlighet att arbeta i en roll där tempot är högt, arbetsuppgifterna varierade och stämningen god. Ansök redan idag om du tycker det låter lockande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Hector Rails räkning en produktionsplanerare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hector Rails önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Hector Rail. Anställningen kommer till en början att vara på 6 månader, med möjlighet till förlängning på ytterligare ett halvår efter det.

Arbetsuppgifter

Som produktionsplanerare är det du som har ansvaret för att planera produktionen på det mest ekonomiskt fördelaktiga sättet. Du kommer ha ett finger med i både material- och personalplanering och på så sätt skaffa dig en helhetsbild av företaget. I din roll som produktionsplanerare kommer du även bidra till att skapa och upprätthålla en bra relation till Hector Rails kunder.

Du kommer till exempel att:
 • Planera produktionen samt publicera planen i nödvändiga system inom överenskommen tidsram.
 • Beställa nödvändiga externa produkter och tjänster för att utveckla och leverera planen.
 • Ansvara för att personalplaneringssystem innehåller rätt värden inför varje månads lönerapportering.
Tjänsten passar dig som trivs i en kommunikativ roll. I dagsläget är det ca 25 personer som arbetar på avdelningen och som produktionsplanerare kommer du samarbeta med många av dem. Framför allt kommer du arbeta nära företagets transportledare, som har till uppgift att lösa eventuella oförutsedda händelser.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av transportledning eller transportplanering inom logistik eller produktion.
 • Har grundläggande datavana samt kunskap i Microsoft Office.
 • Har goda kunskaper i engelska, då en del kommunikation kommer ske på just engelska.
 • Har lätt för att strukturera och planera ditt arbete, även i stressfyllda situationer.
Det är meriterande om du:

* Har erfarenhet av järnvägsarbete.

Som person har du lätt för att behålla ditt lugn, oavsett vad som inträffar. Du är duktig på att strukturera och planera ditt arbete. Kommunikation är en viktig del i din vardag och du har lätt för att föra dialog både utåt mot kunder och internt mot kollegor.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Hallsberg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Hallsberg
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Administration & Ledning
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Hector Rail är ett företag inom järnvägstransportbranschen. De fraktar gods genom hela Europa och har som mål att erbjuda högsta kvalitet och prestation inom moderna järnvägslösningar. Läs mer på deras hemsida: http://www.hectorrail.com/