Produktionsplanerare / operativ inköpare till Suzuki Garphyttan

Om jobbet

Produktionsplanerare / operativ inköpare till Suzuki Garphyttan

Vill du jobba som produktionsplanerare och operativ inköpare i internationellt företag? Till Suzuki Garphyttans logistikavdelning söker vi för ett längre vikariat en engagerad och positiv kollega. Uppdraget startar direkt efter årsskiftet och väntas pågå preliminärt till slutet av september.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att arbeta i ett världsledande företag i en grupp med engagerade och positiva kollegor. Här erbjuds du att arbeta i ett framgångsrikt företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Leverantörskontakter
  • Anskaffning av råmaterial
  • Skapa detaljplaner för produktionen, släppa tillverkningsorder
  • Tidsätta nya kundorder
  • Daglig kontakt med produktionen om orderläge, maskinkapacitet, stillestånd och övriga förutsättningar som påverkar förmågan att producera
  • Balansera produktionstakterna så att produktionsflödena inte under / överbeläggs
  • Säkerställa att det finns material (halvfabrikat) för tillverkningsorder
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du rapporterar direkt till logistikchefen och ingår i en grupp med tre produktionsplanerare. Du bidrar aktivt till våra mål och är drivande i förbättringsarbetet och verksamhetsutvecklingen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med någon typ av eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning logistik.

Du har lätt för att förstå och analysera data och tar ett stort eget ansvar. Vidare är du systematisk, kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra.

Då tjänsten innebär kontakter såväl internt som externt talar och skriver du svenska och engelska obehindrat.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Pär Johansson, 070-3500307

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.