Produktionsinköp och produktionsplanering med start januari 2017

Om jobbet

Till en av våra kunder söker vi just nu en flexibel resurs till en kombinerad tjänst inom Produktion som hanterar produktionsinköp och produktionsplanering.
Har du en utbildning och/eller praktisk erfarenhet inom logistik eller inköp samt möjlighet att ta dig an ett uppdrag omgående? Har du en god förståelse för hela flödet och vill vara en del av ett bolag i en spännande bransch? Urval sker löpande, välkommen in med din ansökan.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du hantera allt från inköp från några leverantörer till att supporta planeringen med att skriva ut ritningar samt administrera hela flödet gällande specifikationer i Movex M3. De huvudsakliga uppgifterna är att ansvara för operativt inköp och leverantörkontakter för att säkerhetsställa att material finns på plats i rätt tid och kvantitet.

Utbildning/erfarenhet
  • utbildning och/eller praktisk erfarenhet inom logistik eller inköp
  • datorvana, vana i Excel ett krav och erfarenhet från Movex M3 meriterade
  • Engelska tal och skrift
Som person är du engagerad och självgående samt trivs i en prestigelös miljö. Du är serviceinriktad och har en stor vilja att lära dig nytt. Utöver detta är du en duktig problemlösare samt har ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Då rollen innebär mycket kontakter, både interna och externa, krävs att du är kommunikativ samt har lätt för att samarbeta med andra.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!