Processoperatörer till Cambrex Karlskoga AB

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi rekryterar processoperatörer till Cambrex Karlskoga AB

Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt företag i en expansiv fas. Vi arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. I våra anläggningar i Karlskoga tillverkar vi framförallt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Vi har 420 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen

Presentation av tjänsten

Som Processoperatör hos oss arbetar du i ett skiftlag med drift av komplexa processanläggningar för produktion av våra olika produkter. Skiftlagen ansvarar för att produktionen sker enligt gällande rutiner med säkerhet, kvalitet och miljömedvetenhet i fokus. Visst förebyggande underhåll ingår också i skiftlagens arbete.

Det är viktigt att du som Processoperatör har förmåga att ha en helhetssyn över hela processflödet samt förståelsen för och medvetenhet kring kritiska moment.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har läst en teknisk- eller naturvetenskaplig gymnasieutbildning. Har du en eftergymnasial utbildning inom teknik alternativt erfarenhet från processindustrin och tillverkning enligt cGMP är det mycket meriterande.

Körkort B är ett krav

Personliga egenskaper

Din personlighet utmärks av att du är en lagspelare och gillar att arbeta tillsammans med andra för att uppnå gemensamma mål. Du har en stor drivkraft att lära dig nya arbetsområden. Du är analytisk och noggrann, kan ta initiativ och har förmåga att lösa flera uppgifter samtidigt.

All kontakt angående tjänsten går via Uniflex.
Jobbfakta
Ort
Karlskoga
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Kontakt

Mejla Andreas Holmberg

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda.