Processingenjör till Recipharm i Karlskoga

Om jobbet

Recipharm i Karlskoga söker nu en processingenjör för ett konsultuppdrag via Poolia med start i januari 2017. Tjänsten är tidsbestämd och förväntas pågå till och med januari 2018.

Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 3 500 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling.

Urval och intervjuer sker löpande, du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som processingenjör ingår du i gruppen processteknik och arbetar med utveckling av produktion, produkter och processer. I rollen som processingenjör kommer du få erfarenhet av vad arbetet innebär i linjearbetet samt i projektarbeten. Dina huvudarbetsuppgifter är att såväl självständigt som i nära samarbete kollegor och andra funktioner;
  • utreda, föreslå och genomföra produktionseffektiviseringar genom att optimera våra tillverkningsprocesser
  • utreda och åtgärda produktionsavvikelser och därigenom bidra till förbättringsarbetet
  • ansvara för att batchdokumentation och därtill hörande GMP-instruktioner utfärdas och följer gällande tillverkningsmetod
  • medverka i olika projekt, som t ex produktvårds-, investerings- och nyproduktprojekt
  • genomföra tester och provkörningar
  • utveckla dig själv och verksamheten
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig med civilingenjörsutbildning med inriktning mot läkemedel/ kemi alternativt teknisk eller naturvetenskaplig utbildning på högskolenivå och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet av GMP är meriterande. I denna befattning är det även viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal, men med tonvikt på skrift, eftersom dokumentation är en stor del av verksamheten.

Andra viktiga egenskaper är att du är initiativrik, systematisk, ansvarstagande, kan leda en grupp i utredningar, ha förmåga att skapa bra relationer och vill bidra till att utveckla vår verksamhet.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 3 500 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 5,0 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Jordbro, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.

För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com.