Problemlösande Transportledare till Onninen

Om jobbet

Vi söker just nu efter Onninens nästa Transportledare till deras team. Är det kanske dig vi söker? Sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Onninens räkning en Transportplanerare till deras Transportavdelning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Onninens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Onninen. Onninens intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Transportplanerare på Onninen ska du tillsammans med Transportchefen hitta den bästa, effektivaste, miljövänligaste och den mest lönsamma transportlösningen. Du ska hitta lösningar som ser till att kunden får sin leverans i tid och till rätt plats.

Du kommer till exempel att:
 • Boka och planera transporter
 • Bedömma och följa upp utnyttjade kapaciteter och volymer i transportflödet
 • Ha daglig kontaktyta med sälj, logistik, transportörer och åkerier i transportfrågor
 • Delta i förbättrings- och utvecklings arbete inom transport
Du ingår i ett team om 3 personer och du rapporterar till Transportchefen. Placering är på Onninens centrallager i Örebro.

Tjänsten passar dig som har minst 3 års arbetslivserfarenheterfarenhet inom transportbranschen med liknande arbetsuppgifter och ansvar.

Vi söker dig som
 • Har en transportutbildning i grunden.
 • Har 3-5 års erfarenhet från arbete inom transport.
 • Är datavan och har goda kunskaper i Office, främst Word och Excel.
Det är meriterande om du:
 • Har kunskaper i affärssystemet SAP.
 • Då Onninen är ett internationellt företag där koncernspråket är engelska är goda kunskaper i engelska en förutsättning.
För att trivas som transportplanerare är det viktigt att du är en person med god problemlösande förmåga som löser problem på ett kreativt och relevant sätt. Vidare ska du vara stresstålig, serviceorienterad och ha ett systematiskt arbetssätt.

Övrig information

Om du av någon anledning har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom
 • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, 6 månader med möjlighet till förlängning
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Bista, Örebro
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

Onninen är ett företag som erbjuder heltäckande material- och informationsflödeslösningar till entreprenörer, industrin, offentliga organisationer och återförsäljare av tekniska produkter samt leverantörer. De är ett finskt bolag och har funnits i branschen sedan 1913. Onninen har totalt 3 200 medarbetare i Finland, Sverige, Norge, Polen och Baltikum. Deras pro forma omsättning 2015 var cirka 1,5 miljarder euro. Onninen Oy är en del av Kesko-koncernen.

Deras värderingar är grunden för all verksamhet inom organisationen och ska genomsyra såväl aktivt ledarskap som aktivt medarbetarskap. Onninen erbjuder professionell utveckling och många interna karriärmöjligheter. De vill att våra medarbetare ska må bra och främjar friskvård och en balans mellan arbete, privat och familjeliv.