Platschef, Bevego

Om jobbet

Totalt inom Bevego arbetar ca 400 personer - på vår filial i Örebro är vi nio personer; inne- och utesäljare samt lager- och butikspersonal. Nu söker vi dig som vill bli vår nya platschef.

Här möter du medarbetare som med välfungerande metoder och god kännedom om företagets tjänster och produkter bidrar till att Bevego är ett framgångsrikt och expanderande företag.

Arbetsuppgifter
I rollen som platschef har du personal- och budgetansvar. En stor del av ditt fokus kommer att handla om att, med en coachande ledarstil, stötta dina medarbetare. Du arbetar med ständiga förbättringar men tar också vara på det som redan är välfungerande. Tillsammans med regionchefen och företagets tre affärsområdeschefer ser du till att samspel och flöden mellan säljorganisationen och den egna filialen fungerar så smidigt och affärseffektivt som möjligt. En viktig del av ditt arbete är att kvalitetssäkra filialens arbete - hur vi bemöter våra kunder, hur vi hanterar ev klagomål, att vi har kostnadseffektiva arbetssätt etc. Du rapporterar till regionchefen och har ett löpande och naturligt samarbete även med de övriga fem platscheferna i regionen.

Dina kvalifikationer
Du är en öppen och lyhörd person, din kommunikationsförmåga är god och din ledarstil är coachande och närvarande. Du har förståelse för och erfarenhet av vad det innebär att arbeta i en säljande verksamhet och har förmågan att se affärsmöjligheter och förbättringsmöjligheter inom ditt eget ansvarsområde. Du är intresserad av ekonomi och ekonomistyrning och har förmågan att på ett engagerande sätt förklara och föra dialog om den verklighet som finns bakom ekonomirapportens siffror.

Du har minst gymnasieutbildning och flera års erfarenhet som ledare i arbetslivet - som chef, arbetsledare, projektledare eller annan jämförbar roll. Du har erfarenhet av budgetansvar. Din talade och skrivna svenska är mycket god. Du är van vid datorn som arbetsredskap och har goda kunskaper i Excel. Körkort för personbil är ett krav.

Annat viktigt att veta
I Örebro finns vi på Nastagatan 12 A. Här erbjuder vi dig eget kontorsrum, gratis parkeringsplats och närhet till lunchrestauranger. En gång i månaden får vi besök av massör och självklart erbjuder vi alla våra anställda friskvårdsbidrag.

Vi erbjuder dig en möjlighet att bli en del av en framgångsrik verksamhet, med goda och väl inarbetade arbetssätt och under fortsatt expansion. Som platschef har du stor frihet att arbeta med ständiga förbättringar, finslipa den lokalt förankrade affären och bli del av en arbetsgrupp med god stämning.

Ev frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Anna-Karin Moazzami, 018-100 112.

Din ansökan vill vi ha senast den 8 januari 2017.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Jobbet.se, 018100112

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 jan

Om företaget

Bevego är ett av landets ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, teknisk isolering och ventilation. Vårt förhållande till omvärlden bygger på specialisering, tillgänglighet, kompetens och kvalitativa produkter. Nära samarbeten med marknadsledande leverantörer gör att vi kan fungera som den naturliga länken mellan tillverkare och kund. Vi eftersträvar att varje uppdrag leder till förnyat förtroende och fortsatta affärer. Bevego har en stark lokal förankring och har idag 36 filialer och fyra tillverkande enheter från norr till söder. Var och en av de sex regionerna anpassar sitt utbud efter den lokala marknadens behov.