Personal till Servicetjänster (extrajobb)!

Om jobbet

Tycker du om att städa och är serviceinriktad med känsla för detaljer? Nu söker vi extra personal till våra Servicetjänster som exempelvis hemstädning, fönsterputsning, trädgårdsskötsel, barn- eller husdjurspassning, läxläsning m m. Arbetsuppgifterna är skiftande, men oftast handlar det om städning i hem eller lokaler.

Du som söker behöver vara positiv, flexibel, serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Du är van att arbeta självständigt och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter och rutiner utan att rucka på ordningsam- och noggrannhet.

Vissa av kunderna kan ha husdjur, så du bör inte vara pälsallergiker. Det är till stor fördel om du har arbetat med liknande tjänster förut, men är du snabblärd och har ambitioner, så ser vi gärna din ansökan.

Vi söker personal såväl till heltid-, deltid- och timanställning (extra vid behov). Sistnämnda passar passar dig som har en annan huvudsaklig syssla som studier eller ett annat arbete och som kan rycka in snabbt på kort varsel. Naturligtvis får du inledningsvis gå jämte en erfaren kollega.

B-körkort är ett krav och p g a arbetets art får du inte förekomma i brottsregistret.

Som anställd hos AMBITIÖS vill vi att du ska känna dig som en stolt ambassadör för oss och för tjänsterna du utför.

Stämmer ovan in på dig, är vi ivriga att få in din ansökan. Du söker enkelt via denna platsannons där du kan ladda upp ditt allmänna cv. Glöm inte att ange e-post och telefonnummer. Intervjuer och tillsättning av tjänsten kommer under augusti, så vänta inte med din ansökan. Välkommen att visa ditt intresse!

SKICKA ANSÖKAN - Eller vet du någon som detta skulle passa ännu bättre? Berätta för dem!

Eller vet du någon som detta skulle passa ännu bättre? Berätta för dem!
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Extrajobb
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken
Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 nov

Om företaget

AMBITIÖS är ett svenskt Rekryterings-, Bemannings-, Konsult- och Utvecklingsföretag som värdesätter de egenskaper och värden som idrotten står för! Vi är auktoriserade medlemmar i branschorganisationen ALMEGA Bemanningsföretagen.Hitta hit

Örebro stad Visa på karta

Visa var