Operativ Driftledare till vårt team inom lokal- och hemstädning

Om jobbet

Just nu söker vi en Operativ Driftledare till vårt team som jobbar med lokal- och hemstädning.

Din roll är säljande med ansvar för att starta upp nya kunduppdrag, merförsäljning och upprätthålla de goda relationerna med befintliga kunder. Som säljande teamledare är du mycket ute på fältet för att säkerställa kvalitet och arbetssätt hos din personal.
Du ansvarar för budget, rekrytering, utbildning, schema och arbetsledning. Tjänsten är intensiv och spännande där du är spindeln i nätet.

Du som söker har dokumenterat tidigare erfarenhet av tidigare roller som arbetsledare inom lokalstädning, hushållsnära tjänster, trädgårdstjänster eller liknande - antingen som anställd eller egen företagare. Du är en ansvarsfull ledare som engagerar och entusiasmerar såväl kunder som kollegor. Du motiveras starkt av att driva saker framåt och är resultatorienterad. Du räds inte att själv kavla upp ärmarna och vara operativ vid eventuella arbetsanhopningar.

Tjänsten kräver att du är social, noggrann och strukturerad i alla lägen. Du är van att planera och fokuserar hellre på lösningar än problem.
Du har erfarenhet av att kalkylera på arbeten, skriva offerter och avtal.
Du kan uttrycka dig väl på svenska, såväl i tal som skrift.
Att dokumentera är för dig naturligt - oavsett om det är via dator, mobil eller "platta".

Tjänsten kräver B-körkort. Vi kommer även att begära utdrag från Polisens belastningsregister p g a tjänstens art. Heltid. Region Örebro med omnejd.

Stämmer ovanstående in på dig, vill vi att du omgående visar ditt intresse genom att du laddar upp ditt cv och ett personligt brev via denna annonslänk: http://ambitios.teamtailor.com/jobs/9648-operativ-driftledare-till-vart-team-inom-lokal-och-hemstadning
Intervjuer kommer att ske löpande, så sök idag. Välkommen!
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken
Publicerad

41 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

AMBITIÖS är ett Rekryterings- & Bemanningsföretag som sätter kompetensen och konsulten i fokus. AMBITIÖS erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster inom logistik, industri, transport, ekonomi, it och marknad. Vi rekryterar och driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster bl.a. inom HR och utbildning. AMBITIÖS personal har över 20 års erfarenhet av branschen och är auktoriserade. I dag finns vi i Örebro, Stockholm och Motala men är under stark tillväxt.


Hitta hit

Örebro stad Visa på karta

Visa var