ÖBO-skola inom fastighetsskötsel

Om jobbet

ÖrebroBostäder startar nu en ÖBO-skola inom fastighetsskötsel. För dig som blir antagen till utbildningen innebär det att du får en individuell utbildningsplan med minst 25 % lärarledd utbildning inom grönyteskötsel. Detta sker i kombination med praktiska övningar kopplade till utbildningen. Det praktiska arbetet sker ute i våra stadsdelar med handledare på plats. Utbildningen kommer att ge dig en bra grund för skötsel av utemiljöer som exempelvis gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning men även lokalvård.

Du kommer att få en tidsbegränsad anställning från och med december 2016 till och med oktober 2017. För att söka till ÖBO-skolan ska du vara mellan 18 till
24 år med slutförd gymnasieutbildning. Du ska inte ha någon annan pågående utbildning.

För mer information är du välkommen att ringa till Anna Jönsson, 019-19 42 29, chef Fastighetsskötsel eller Petter Runesson, 019-19 44 46, chef Fastighetsservice. Facklig företrädare för Fastighetsanställdas förbund är Beatrice Blisserpont, 070-719 44 42. Urval sker löpande. Sista dag för ansökan är den 6 november 2016. Den lägger du in via Ansök-knappen nedan.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
15
Yrkesområde
Miljö & Djurvård
Underkategori
Naturvård
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

ÖrebroBostäder AB (ÖBO) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun. Vi har cirka 23 000 lägenheter och 1 000 kommersiella lokaler. Vår affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder med bredd och variation i god boendemiljö. ÖBO har ett uttalat kundfokus och vår devis, Hem för dig, uttrycker vår vilja att möta olika behov och önskemål.