Mjukvaruutvecklare C - Embedded

SVAB · Data & IT · 15 jan

Om jobbet

Vi söker en erfaren mjukvaruutvecklare till vårt utvecklingsteam i Hallsberg. Dina arbetsuppgifter kommer vara att utveckla och förvalta mjukvara till våra nya och befintliga produkter. Arbetet innebär att aktivt bidra med idéer och lösningar till våra utvecklingsprojekt men även uppdateringar mot befintliga produkter och system. Vi har startat införandet av Scrum och detta kommer vara ett växande inslag inom utveckling av mjukvara.

Personlighet

Som person ser vi att du har ett stort intresse för teknikutveckling och då speciellt elektronikutveckling och hårdvarunära programmering. Du är analytisk, strukturerad och driven. Fattar egna beslut och tar ansvar för dina leveranser. Du har god förmåga att samarbeta i projektteam där även externa partner finns som en naturlig del.

Om oss

SVAB Hydraulik är ett innovativt företag med tillväxt både i Sverige och internationellt. Vår drivkraft och fokus ligger i att göra integrationen mellan människan och grävmaskinen enklare, mer ergonomisk och effektiv. Detta gör vi genom att utveckla och erbjuda marknadens bästa styrsystem, styrreglage och el-hydraulik. Vi strävar alltid efter att göra arbetslivet och jordförflyttningsarbetet enklare och mer lönsamt för entreprenören och maskinisten

Vi är ett snabbrörligt bolag med högt kundfokus. För att nå våra mål hjälps vi åt inom företaget och håller beslutsvägarna korta. För att du skall trivas bör du vara en lagspelare som gillar att hugga i där det behövs. Personlig lämplighet värderas högt.

Kvalifikationer

Ingenjörsutbildning inom data eller elektronik alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet

Goda kunskaper i C-programmering, gärna mot embedded realtidssystem med erfarenhet av GCC och embedded debuggers

Erfarenhet av något högnivåspråk C++ , Java, och Python

Erfarenhet av felsökning och utveckling av hård- och mjukvarutester

Övrig erfarenhet

APP utveckling

Bluetooth, CAN eller Ethernet

Erfarenhet av arbete med verktyg för systemarkitektur

Erfarenhet från standarder tex. IEC61508, ISO13849, ISO15998, ISO26262

Databaser

QT/QML

Övrigt

Placeringsort: Hallsberg

Tjänsten är en heltidstjänst med tillsvidareanställning som påbörjas av en 6 månaders provanställning. Fast lön.

Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Frågor? Kontakta Henrik Risberg, Utvecklingschef, henrik.risberg@svab.se tel. 0582- 458 014
Jobbfakta
Ort
Hallsberg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 jan

Om företaget

Med över 40 års erfarenhet och med drygt 40 000 styrsystem på marknaden är SVAB Hydraulik det innovativta företaget med tillväxt både i Sverige och internationellt. Vår drivkraft och fokus ligger i att göra integrationen mellan människan och grävmaskinen enklare, mer ergonomisk och effektiv. Detta gör vi genom att utveckla och erbjuda marknadens bästa styrsystem, styrreglage och elhydraulik. Vi strävar alltid efter att göra arbetslivet och jordförflyttningsarbetet enklare och mer lönsamt för entreprenören och maskinisten. Våra kunder är tillverkare och återförsäljare av grävmaskiner och/eller hydrauliska redskap till dessa.


Hitta hit

Hallsberg Visa på karta

Visa var