Mekanisk Konstruktör till Ovako i Hällefors

Om jobbet

Ovako i Hällefors satsar framåt!

Som en del av Servicesektionen erbjuds du som Mekanisk Konstruktör ett omväxlande jobb som bidrar till att utveckla och förbättra produktionslinjerna vid Ovako i Hällefors!

Urval sker löpande så ansök redan idag!

Arbetsuppgifter

Du kommer att stötta anläggningarna i Hällefors med konstruktioner vid underhåll och vid ombyggnationer. I verksamheten sker ett kontinuerligt arbete med förbättringar och skyddsrelaterade insatser som båda behöver stöttning med konstruktionsarbeten.

Bland dina huvudsakliga arbetsuppgifter märks:
  • Konstruktion av utrustning kopplat till företagets anläggningar
  • Delta i projekt rörande nyanläggningar eller ombyggnationer
  • Delta i förprojektering vid större investeringsprojekt
  • Upprätta layouter och kostnadskalkyler för planerade konstruktioner
  • Ta fram detalj- och sammanställningsritningar
Utbildning/erfarenhet

Som Konstruktör ser vi dig som har teknisk utbildning med maskininriktning, gärna på universitets- eller högskolenivå. Du bör ha vana av att läsa ritningar och erfarenhet av konstruktion i Autocad och/eller Inventor. Hydraulikkunskaper är en annan kompetens som vi tror att du besitter. Vi ser gärna att du arbetat ett par år inom industrin, gärna med erfarenhet från projektarbete. Meriterande är om du har erfarenhet av arkivsystemet Vault. Engelska och svenska behärskar du i tal och skrift.

Du är kreativ och har en god initiativförmåga. Du gillar samarbete och att jobba tillsammans med andra för att nå ett gemensamt mål. Tjänstens uppdrag växlar från dag till dag och din flexibilitet gör att du tycker att detta gör arbetet intressant och stimulerande.
Jobbfakta
Ort
Hällefors
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Mekanik
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 dec

Om företaget

Ovako utvecklar högteknologiska stållösningar till och tillsammans med kunder inom kullager-, transport- och tillverkningsindustrin. Med vårt stål blir våra kunders slutprodukter mer bärkraftiga och deras livslängd förlängs - vilket i slutänden ger smartare, energisnålare och miljövänligare produkter. Vår produktion är baserad på återvunnet skrot och omfattar stål i form av stänger, rör, ringar och förkomponenter. Ovako finns representerat i mer än 30 länder med säljkontor i Europa, Nordamerika och Asien. Omsättningen 2015 uppgick till 834 miljoner euro och antalet anställda var i slutet av året 2 905. För mer information besök oss på www.ovako.com

Läs mer om Hällefors på www.flyttatillhallefors.se