Mättekniker Infrastruktur - Mälardalen

Skanska · Bygg & Hantverk · 18 nov

Om jobbet

Mättekniker Infrastruktur - Mälardalen

Distrikt Infrastruktur Mälardalen ingår i en region inom Skanska med verksamhet i hela Sverige. Distrikt Mälardalen står inför en växande marknad och söker fler kollegor. Distriktet driver väg-, järnvägs- och broprojekt, framförallt med Trafikverket som kund. Projekten är i regel stora med ordervärden över 100 mkr och betydelsefulla för vårt framtida samhälle.

Vi söker nu en Mättekniker till vårt nyvunna projekt (Totalentreprenad) Väg 50, Axbergshammar-Lilla Mon. Efter ombyggnaden blir väg 50 mötesfri mellan Örebro och Lindesberg. Det innebär att våra trafikanter kan ta sig fram säkrare och smidigare.

Du är bra på det du gör och söker nya utmaningar

Du har en dokumenterad erfarenhet inom mätteknik i anläggningsprojekt och är trygg i din yrkesroll. Du söker nya utmaningar i form av större och mer utmanande projekt. Vi söker dig som vill utvecklas inom mätteknik på spännande anläggningsprojekt.

Du driver arbetet proaktivt och med hög kvalitet

Du arbetar noggrant, strukturerat och kvalitetsmedvetet. Vidare har du god samarbetsförmåga och ett nyfiket och positivt förhållningssätt med god problemlösningsförmåga. Vi vill ligga i framkant inom mätteknik. Därför ser vi gärna att du har ett intresse av att såväl driva mättekniken framåt som att utveckla rollen.

Vi tror du har en teknisk eftergymnasial utbildning kompletterad med en mätteknisk fortbildning eller motsvarande. Vidare har du minst 2 års erfarenhet av mätteknik inom väg- och anläggningsprojekt.

Tillträde så snart som möjligt.

Ansök idag

eller senast 2016-11-18 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan.
Har du frågor? Kontakta rekryterande chef Mats Lindahl på 010-448 82 13 eller Camilla Arnkil, HR partner 010-448 41 20.

Vi ser fram emot din ansökan.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 nov

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.