Mätningstekniker till framgångsrikt företag

Om jobbet

Mätningstekniker som vill vara med och påverka

Till framgångsrika Adriansson Schakt och Transport söker vi nu dig som vill vara med driva och vidareutveckla företagets kompetens inom mätteknikområdet.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en utvecklande och spännande roll där du blir en viktig spelare i företagets fortsatta framgång. Adriansson Schakt & Transport AB är ett entreprenörsdrivet företag med intressanta projekt både nationellt och internationellt. Du får arbeta med den senaste tekniken och ha en konsultativ roll både internt och externt. Organisationen är platt och beslutsvägarna är korta.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Ansvara för utsättning, inmätning, upprätta underlag och handlingar
  • Skapa data / modeller för utsättning och maskinstyrning
  • Kvalitetssäkring och uppföljning av utförda mätningsarbeten
  • Vara den som driver och utvecklar företagets kompetens inom mätteknikområdet
  • Konsultation inom området både internt och externt
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Ansvara för utsättning, inmätning och upprätta underlag och handlingar samt driva och vidareutveckla företagets kompetens inom mätteknikområdet.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med relevant utbildning inom området och med flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom mark- och anläggning.

Som person trivs du med att få och ta ansvar. Då du hanterar och driver större och krävande projekt kräver det att du är systematisk och analytisk. Vidare tycker du om att lära dig ny teknik och utvecklas inom området.

Du skriver och talar svenska och engelska flytande.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Hallsberg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör

Ring Pär Johansson, 070-3500307

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 nov

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.