Mätchef Infrastruktur - Mälardalen

Skanska · Bygg & Hantverk · 18 nov

Om jobbet

Mätchef Infrastruktur - Mälardalen

Distrikt Infrastruktur Mälardalen ingår i en region inom Skanska med verksamhet i hela Sverige. Distrikt Mälardalen står inför en växande marknad och söker fler kollegor. Distriktet driver väg-, järnvägs- och broprojekt, framförallt med Trafikverket som kund. Projekten är i regel stora med ordervärden över 100 mkr och betydelsefulla för vårt framtida samhälle.

Vi söker nu en Mätchef till vårt nyvunna projekt (Totalentreprenad) Väg 50, Axbergshammar-Lilla Mon. Efter ombyggnaden blir väg 50 mötesfri mellan Örebro och Lindesberg. Det innebär att våra trafikanter kan ta sig fram säkrare och smidigare.

Du gillar utmaningar och är engagerad i ditt arbete

Som mätchef arbetar du både självständigt och tillsammans med kollegor i projektet vilket bl.a. innebär:
  • planera projektet tillsammans med produktionschefen
  • leda & strukturera arbetet för 2-3 st mättekniker
  • involverad i projekteringsledning
  • uppmätning
  • skapa relationshandlingar samt ansvarar för underhåll av mät-/datautrustning
  • vara ett stöd till produktionschefen i regleringsfrågor
  • arbeta med maskinstyrning, GPS och traditionell utsättning
  • du får även en nyckelroll i att samordna och vidareutveckla gemensamma arbetssätt inom mätverksamheten
  • resor förekommer inom distriktet och specifikt mellan Stockholm och Uppsala
En ledare och förebild

Vi vill att du har en teknisk utbildning samt 10 års erfarenhet av mätteknik inom väg- och anläggningsverksamhet. Du ska också ha några års praktisk erfarenhet av byggverksamhet, byggmätning och av att leda större mätprojekt. Som person är du noggrann och en driven entreprenör. Du har god förmåga att sätta mål och följa upp dessa. Du agerar affärsmässigt mot våra kunder och leverantörer. Vi ser dessutom att du har förmåga att entusiasmera och stimulera dina medarbetare till goda arbetsprestationer. Som ledare har du lätt för att skapa delaktighet och motivation för att nå mätgruppens mål.
Du är tydlig och ärlig i din kommunikation och är lyhörd för andras åsikter. Vi tror också det är viktigt att du har lätt för att skapa goda relationer för att ta vara på kontakter och nätverk internt. Skanska vill ligga i framkant inom mätteknik och ser det därför som viktigt att du som mätchef har ett intresse av att driva både mättekniken och rollen framåt.

Tillträde så snart som möjligt.

Ansök idag

eller senast 2016-11-18 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan.
Har du frågor? Kontakta rekryterande chef Mats Lindahl på 010-448 82 13 eller Camilla Arnkil, HR partner 010-448 41 20.

Vi ser fram emot din ansökan.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 nov

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.