Marknadsassistent för uppdrag till välkänt bolag i Örebro

Om jobbet

Till en kortare projektanställning hos ett välkänt bolag i Örebro söker vi dig som är driven, kommunikativ och ansvarstagande. Du är en "doer" som inte är rädd för att sätta tänderna i nya utmaningar. Detta är ett konsultuppdrag som förväntas starta omgående och pågå till och med sista januari 2017.

Observera den korta ansökningstiden, du är välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som marknadsassistent hos Poolias kund kommer du främst stötta marknadsavdelningen inför ett stort kundevent i februari. I uppdraget får du möjlighet att använda dina förmågor inom marknad, ekonomi och administration för att säkerställa kvalitet och hög servicenivå. Du kommer stötta projektledaren i planeringen och får stort ansvar i att analysera tidigare tillvägagångssätt. Du kommer att vara starkt bidragande i planeringen vilket kommer innebära både administratvt och kundfokuserat arbete.

Utbildning/erfarenhet

Önskade kvalifikationer:
  • Goda kunskaper i Office
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Gymnasieutbildning
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med mässor, event eller kundaktiviteter.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Som person är du självgående och trivs med att arbeta i team eftersom du kommer att kombinera eget ansvar och samarbete. Du är handlingskraftig och strukturerad med förmåga att självständigt prioritera arbetsuppgifter och leverera resultat. Du har en god organisatorisk förmåga och ett öga för detaljer. Vi ser även gärna att du har god social kompetens, är serviceinriktad och kundfokuserad.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 dec

Om företaget

Inom sälj och marknad finns många kreativa möjligheter. Med en bredd från marknadschef och säljare till inköpare, informatörer och webbredaktörer har vi tjänster och uppdrag som kan intressera dig. Som konsult får du möjligheten att testa olika yrken och få en bred erfarenhet längs vägen fram till ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.