Mark- och anläggningsarbetare

Om jobbet

Peab anläggning söker 4-5 stycken mark- och anläggningsarbetare till Örebro. Våra projekt är placerade i hela Örebro län. Vår grupp består av 25 yrkesarbetare och 10 tjänstemän som nu behöver tillskott till våra nuvarande och kommande projekt!

Vi är ett är ett glatt gäng som månar om varandra! Vi är stolta över vårt arbete och det vi har åstadkommit i Örebro län. Vi bygger infrastruktur, finplanering och grundläggning för bostadsproduktion, sanering av förorenad mark, järnvägar och broar, exploateringsområden med vägar och VA, torg mm.

Om tjänsten

Rollen är som lagbas för en grupp anläggare inom ett eller flera projekt. Vi söker 4-5 personer som har arbetat med liknande arbetsuppgifter som kan likställas med lagbasrollen. Sökanden bör ha minst 10 år erfarenhet inom branschen.

Kompetenser och personliga egenskaper

Personlig tillämplighet värderas högt! Eftersom våra framgångar bygger på lagarbete och individens kompetens söker vi en person med goda ledaregenskaper, god samarbetsförmåga som kan engagera sina medarbetare. Vidare ser vi att du är en självgående och prestigelös samt verkar för företagets och projektets bästa. Personliga egenskaper såsom att du är lugn, kommunikativ och strategiskt lagd är viktigt för denna rekrytering, då vi söker en ledargestalt.

Kravprofil

Mark- och anläggningsarbetare:
  • Kunna läsa ritningar, hantera en laser, räkna ut och höjdsätta olika nivåer i arbetsmomentet
  • Kunna justera ytskikt för asfalt, plattor, stenytor, granitsten och betong kantsten
  • Kunna hantera de vanligaste förekommande handhållna maskinerna som tex; vibratorer, kapar, sågar m.m.
  • Kunna med stöd av en maskin och efter givna förutsättningar anlägga en ledningsschakt. Kunna att efter givna förutsättningar anlägga en dräneringsledning, självfallsledning och skyddsledning
  • Erfarenhet av att montera, ansluta de i branschen vanligaste förekommande typer av plast- och betongrör i alla dimensioner, samt montering av brunnar i plast och betong samt kunna hantera rörlaser
  • Körkort klass B
  • Yrkesbevis inom väg- och anläggningsarbete eller motsvarande mångårig erfarenhet
  • Behärska svenska i tal och skrift
Känner du igen dig i någon av ovan beskrivningar? Rekryteringsarbetet sker löpande, så ansök redan idag! Tillträde snarast men enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Madeleine Esping, 0733372410,
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Anläggningsarbete
Kontakt

Ring Madeleine Esping, 0733372410

Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 nov

Om företaget

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.