LRF Konsult i Hallsberg söker redovisningskonsult!

LRF KONSULT · Ekonomi · 15 dec

Om jobbet

Är du en drivande redovisningskonsult som brinner för att ge småföretagare rådgivning? Hos oss på LRF Konsult får du möjlighet att både utveckla och utvecklas! Vi säljer och levererar rådgivningstjänster inom ekonomi, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling till småföretag i alla branscher. Nu behöver vi förstärka vårt team i Hallsberg med en redovisningskonsult - vill du bli en av oss?

Arbetsbeskrivning
Vi söker en redovisningskonsult som kommer att jobba med olika företagsformer och proaktiv rådgivning för att hjälpa våra kunder att driva och utveckla sina verksamheter. I rollen som redovisningskonsult ingår arbete med tillväxt och nykundsbearbetning. Du, liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster.

Vem är du?
Vi ser att du har akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande YH/KY-utbildning alternativt har arbetat ett antal år och därigenom fått erfarenhet från redovisningsyrket. Du är självständig, förtroendeingivande, noggrann och har en god förmåga att skapa nya kontakter, såväl internt som externt. Du gillar utmaningar och får saker att hända. Du har lätt för att kommunicera, är ansvarstagande och trivs med att arbeta i olika miljöer och du kan arbeta både självständigt och i team med övriga redovisningskonsulter, jurister, affärsrådgivare och mäklare.

För att kunna vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster har du en nyfikenhet på nya digitala lösningar mot kund. Du stimuleras av att se den nya teknikens alla fördelar!

Ansökan
Ansökan görs via ANSÖK. Vi kallar löpande till intervju, varför vi gärna ser att du söker så snart som möjligt dock senast 15 december 2016. Bifoga din ansökan, CV och ett personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kontorschef Marjo Johansson 0582-88 708 alternativt mail till: marjo.johansson@lrfkonsult.se

Facklig representant, Unionen, Sven-Olof Sterner, 0521-57 24 28

Facklig representant, SACO, Liza Hogen, 054-17 74 15

Vi får landets småföretagare att växa.

LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.
Jobbfakta
Ort
Hallsberg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Konsult
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget