Löneadministratörer sökes för kommande uppdrag

Lernia · HR & Personal · 18 dec

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi efter dig som har erfarenhet av att arbeta som löneadministratör till kommande uppdrag hos våra kunder i Örebro Län.
Som löneadministratör kommer du vara delaktig i hela processen som innefattar hantering av löner och samtliga lönerelaterade frågeställningar. I tjänsten ingår beredning och tidregistrering efter gällande avtal samt att granska och utbetala reseräkningar, årskörningar, personaladministrativa uppgifter som personalstatistik, intyg, försäkringar och pensioner. Du kan även komma att vara support i övriga frågor från HR, chefer och medarbetare. Då delar av arbetet kan komma att utföras på engelska är det viktigt att du som söker är kunnig och känner dig bekväm i att använda dig av engelska i både tal och skrift.

Formell kompetens
  • Ekonomisk gymnasieutbildning, gärna påbyggnadsutbildning mot löneadministration.
  • Erfarenhet av lönekörningar i ett större företag, utbetalningar, lönespecifikationer, skattedeklarationer, kontrolluppgifter mm
  • Erfarenhet av att arbeta i större lönesystem för ett stort bolag,
  • Erfarenhet av att tolka kollektivavtal, helst Teknikavtalet
  • Goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel
  • Goda kunskaper i engelska tal och skrift
Personliga egenskaper

Som person är du noggrann, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Vi förutsätter att du är förtrogen i Excel och har god datorvana samt att du uttrycker dig väl i både tal och skrift.
Vi tror att du som söker är en positiv person med hög servicekänsla som kan jobba självständigt men samtidigt har lätt att jobba i grupp. Du har en vilja och förmåga att utveckla rutiner, processer och system. Du trivs i ett högt tempo så att teamet tillsammans når leverans med flera parallella projekt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Örebro

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse/Efter behov

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.