Logistiker till framtida uppdrag

Om jobbet

För konsultuppdrag och rekryteringar söker vi nu kandidater som har en eftergymnasial utbildning inom supply-chain- / logistik. Våra kunder är främst

För konsultuppdrag och rekryteringar söker vi nu kandidater som har en eftergymnasial utbildning inom supply-chain- / logistik. Våra kunder är främst medel- och stora företag som verkar inom produktion- och logistikområdet.

Urval och intervjuer görs löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds en varierande roll i en global miljö med tät kontakt med såväl leverantörer, transportörer, kunder och kollegor. Dina prestationer och beslut påverkar i hög grad företagets fortsatta framgång

Dina framtida arbetsuppgifter

Kundkontakt
Operativt inköp
Flödessimulering
Försörjningsprinciper
Offertarbete
Medverka och driva förbättringsprojekt
Kapacitetsplanering

Rollen innebär i korthet

I rollen kan dina arbetsuppgifter vara såväl operativa som strategiska. Ofta är rollen kombinerad där du dagligen får arbeta med exempelvis produktionsplanering på kort sikt samtidigt som du på längre sikt planerar företagets kapacitet.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en högskoleingenjörs- alternativt civilekonomexamen med inriktning logistik och några års arbetslivserfarenhet.

Som person är du kommunikativ, systematisk, ansvarstagande och resultatorienterad.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Pär Johansson, 070-3500307

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.