Lagerarbetare med truckkort A1-4, B1-4 för extrajobb!

Om jobbet

Den här tjänsten passar dig som har en annan huvudsaklig syssla om minst 50 % såsom studier eller ett annat arbete och som kan rycka in snabbt på kort varsel. Naturligtvis får du inledningsvis gå jämte en erfaren kollega.

Vi söker truckförare som har truckkort A1-4, B1-4. Du ska ha tidigare erfarenhet som truckförare.
Du som söker har ett brinnande intresse för lagerarbete, är ambitiös, engagerad och en positiv person som har lätt att sätta Dig in i nya arbetsuppgifter. Du bör kunna vara flexibel med arbetstider eftersom det kan variera med både dag och kvällstid. Arbetsuppgifterna kräver att du förstår och kan uttrycka dig väl på svenska i såväl tal som skrift.

Du kommer att ingå i ett team av truckförare på något av våra kundföretag i Örebroregionen. För att få en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden med. Ett plus om du har körkort och tillgång till bil, dock inget absolut krav.

Som anställd hos AMBITIÖS vill vi att du ska känna dig som en stolt ambassadör för oss och för tjänsterna du utför.

Stämmer ovan in på dig, är vi ivriga att få in din ansökan. Du söker enkelt via denna platsannons där du kan ladda upp ditt allmänna cv. Glöm inte att ange e-post och telefonnummer. Intervjuer och tillsättning av tjänster kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan. Välkommen att visa ditt intresse!

SKICKA ANSÖKAN - Eller vet du någon som detta skulle passa ännu bättre? Berätta för dem!
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Extrajobb
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 nov

Om företaget

AMBITIÖS är ett svenskt Rekryterings-, Bemannings-, Konsult- och Utvecklingsföretag som värdesätter de egenskaper och värden som idrotten står för! Vi är auktoriserade medlemmar i branschorganisationen ALMEGA Bemanningsföretagen.


Hitta hit

Örebro stad Visa på karta

Visa var