Kvalificerad redovisningsekonom till Théa Nordic i Örebro

Théa Nordic AB · Ekonomi · 10 dec

Om jobbet

Är du en erfaren redovisningsekonom som vill utvecklas i ett företag med stark tillväxt?

Vi söker en kvalificerad redovisningsekonom som trivs i ett företag med korta beslutsvägar och stora möjligheter att utvecklas i sin yrkesroll.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Théa Nordic AB är ett företag med unika läkemedelsprodukter som gör skillnad. Företaget är i en stark tillväxt och du har möjlighet att vara delaktig i den fortsatta utvecklingen. I rollen verkar du i en internationell miljö med ägare i Frankrike och landschefer i Norge, Danmark, Finland samt Sverige.

Dina framtida arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisning samt delaktig i bokslutsarbetet samt koncernrapportering till ägarna i Frankrike.
  • Nära kontakt med landscheferna (Sverige, Norge, Danmark och Finland) i form av rådgivning och rapportering.
  • Delaktig i att utveckla processer och rutiner inom redovisning och rapportering.
  • Delaktig i budgetprocessen.
  • Övriga arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du rapporterar till företagets CFO och har ett nära samarbete med övriga kollegor på ekonomiavdelningen. Rollen innebär också daglig kontakt med landschefer och huvudkontoret i Frankrike.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har en akademisk examen och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du tidigare arbetat på en revisionsbyrå. Du har goda kunskaper i svenska och i engelska, både i tal och i skrift.

Som person är du systematisk och strukturerad samt kvalitetsmedveten. Du trivs att arbeta i ett team och tar ett stort eget ansvar. Vidare så är du kommunikativ, handlingskraftig och vill utvecklas i din yrkesroll.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Ring Maria Tedsjö, 0709764895

Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.