Kundkoordinator till Green Cargo i Hallsberg

Om jobbet

Nu söker vi en kundkoordinator till vår kund Green Cargo i Hallsberg, start omgående.

Green Cargo i Hallsberg söker en kundkoordinator för ett längre vikariat, som kan leda till en tillsvidareanställning. Här får du arbeta med spännande arbetsuppgifter i en internationell miljö nära verksamheten.

Arbetstiden är dagtid, heltid med start snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande roll i ett stort internationellt företag. Du kommer ha en varierande arbetsdag med högt tempo och trevliga kollegor.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer som kundkoordinator:
  • Boka transporter
  • Registrera beställningar
  • Kundkontakt
  • Hantera order, fraktsedlar och faktureringsunderlag
  • Identifiera transportavvikelser
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du börjar som konsult uthyrd till Green Cargo. Det finns goda möjligheter att uppdraget övergår till en fast anställning hos dem. Du kommer arbeta dagtid och heltid.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med gymnasiekompetens och ser gärna att du har erfarenhet av kundservice. Har du erfarenhet av arbete inom logistikbranschen är det meriterande. Du har goda datakunskaper eftersom det är mycket komplicerade IT-system du kommer arbeta i och hantera order. Du uttrycker dig väl i svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du även behärskar engelska.

Som person är du positiv och serviceinriktad och har en god kommunikativ förmåga eftersom du kommer ha mycket kontakt med kunder. Du är en teamspelare och tycker om att arbeta med andra människor, samtidigt som du även kan arbeta självständigt. Vidare är du trygg i dig själv och är en förändringsbenägen person. Du är också van att hantera flera uppgifter parallellt.

INTRESSERAD?

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.
Jobbfakta

Ring Eva Sahlin, 0768-72 92 51

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.