Konstruktör till Nammo LIAB

Om jobbet

Vårt uppdrag

Nammo LIAB behöver förstärkning på sin teknikavdelning och söker därför en senior konstruktör. Tjänsten erbjuder en variation av arbetsuppgifter där du ges möjligheten att utvecklas i din roll.

Arbetsuppgifter

I den här befattningen tillhör du teknikavdelningen där du ingår i ett team av specialister inom olika segment. Du kommer jobba emot nytillverkning och konvertering utav militär ammunition i kalibern 20 till 76 mm. Som senior konstruktör är du ansvarig för ett produktsegment vilket innefattar utveckling, provning, systemsäkerhetsarbete och konstruktion. Inom utveckling förväntas du arbeta med design- och materialförändringar samt produktvård av befintliga produkter men även utveckling av nya. Produkter kan utöver ammunition vara förpackningar som skall anpassas utifrån kunds specifika order.

Dokumentation skall ske genom uppdatering av tekniskt underlag såsom ritningar, dokumentförteckningar, tekniska bestämmelser och produktspecifikationer. Provprogram och provmetoder upprättas innan provning och efter sammanställs tekniska rapporter.

Din profil

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom maskinteknik eller motsvarande. Tjänsten kräver att du har goda kunskaper i ritteknik och 3D-modellering. Det ses som meriterande om du har erfarenhet av Autodesk Inventor samt förståelse för PDM-system. Har du kunskap om explosiva ämnen är det en fördel, men inte ett krav. En förutsättning för denna roll är att du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du bör också ha B-körkort.

Som person är du självgående och initiativtagande. I den här tjänsten kommer du att ha många kontaktpunkter både internt och externt, vilket ställer krav på god samarbetsförmåga och social kompetens. Det är viktigt att ditt arbete präglas av säkerhetsmedvetenhet.

Stämmer ovanstående in på dig? I så fall har du möjlighet att bli del av en arbetsgrupp som kännetecknas av öppenhet, god stämning och där du erbjuds möjlighet att vara med och påverka i ditt arbete.

Tjänsten innebär att du kommer vara anställd som konsult hos Nercia bemanning men arbetet sker ute hos vår kund. Uppdraget sträcker sig till sommaren 2017 och det kan finnas möjligheter till förlängning för rätt person.

Resor i tjänsten kan förekomma.

Lön: fast lön
Tillträde: snarast enligt överenskommelse

Registrera din ansökan senast den 30 oktober. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ingela Klingvall, tel. 076- 317 34 20 alternativt Rickard Algotsson, 072-717 90 50.

Om kundföretaget

Nammo LIAB AB är ett bolag i den nordiska ammunitionskoncernen Nammo AS. Inom Nammo LIAB AB, som grundades 1953, sker idag tillverkning av ammunition, revidering/konvertering av militära produkter och tillverkning av sjösäkerhetsprodukter. Nammo LIAB AB har verksamhet i Lindesberg och i Karlskoga. Antalet anställda uppgår till ca 140 personer. Omsättningen är ca 200 MSEK.
Jobbfakta
Ort
Lindesberg
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.