Kommunikatör till Örebro

Om jobbet

Är du en kommunikatör med kunskap inom varumärkesbyggande och/eller employer branding? Då kan du vara den vi söker för ett konsultuppdrag på ca 1 år.

Är du en kommunikatör med kunskap inom varumärkesbyggande och/eller employer branding? Då kan du vara den vi söker för ett konsultuppdrag på ca 1 år.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds ett längre konsultuppdrag (ca 1 år) i en spännande bransch. Företaget är placerat centralt i Örebro i moderna lokaler.

Tjänsten innebär ett stort eget ansvar med möjlighet att få vara med att utveckla varumärkesstrategier och employer branding.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Skriva och publicera intern och extern kommunikation.
  • Projektleda och vara projektdeltagare i interna projekt som t ex varumärkesstrategi och employer branding.
  • Nära samarbete med försäljning och marknad i kommunikationsfrågor och strategier.
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Att självständigt skriva och publicera texter samt att arbeta med strategiska frågor. Rollen innebär mycket operativt arbete men även att omvärldsbevaka och vara väl uppdaterad med digitala kanaler.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en relevant utbildning för tjänsten och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du tidigare drivit projekt inom employer branding eller varumärkesutveckling. Du har mycket goda kunskaper i digitala kanaler och lätt för att uttrycka dig i skrift.

Du är kommunikativ och trivs att arbeta både självständigt och i team. Vidare så är du handlingskraftig och proaktiv.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Maria Tedsjö, 0709764895

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 okt

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.