Kommunikatör / VD-koordinator till KumBro

Om jobbet

KumBro-koncernen i Örebro söker nu en initiativtagande kommunikatör och VD-koordinator

Vill du ha en roll där du får ta ett stort eget ansvar för intern och extern kommunikation? Du tar ett helhetsgrepp i alla digitala kanaler. Rollen innebär också att du koordinerar möten, beställer resor, lokaler m m åt KumBro:s VD.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får stor egen möjlighet att forma rollen i en relativt liten organisation med engagerade arbetskamrater. KumBro sitter i trevliga lokaler i östra läktaren på Behrn Arena.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Helhetsansvarig för intern och extern kommunikation
  • Sociala medier; planering, utförande och uppföljning
  • Hemsida och intranät; utveckling och uppdatering
  • Framtagande av pressreleaser och samordnande mediakontakter
  • Ansvarig för företagets grafiska profil
  • Koordinera VD:s telefon, mail, möten, resor, lokaler e t c
  • Arbeta strategiskt tillsammans med VD med affärs- och masterplan
  • Projektledning samt ansvarig för kund- och styrelseevent
  • Styrelseadministration
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ha många kontaktytor, både internt och externt och rapporterar till VD.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med relevant utbildning för tjänsten och /eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har mycket goda kunskaper i digitala kanaler och webbverktyg. Vidare har du en mycket god språklig förmåga i svenska, både i tal och skrift.

Du är en självgående och proaktiv organisatör och känner dig bekväm med att på egen hand planera och ansvara för ditt arbete. Du gillar service och att hjälpa andra samtidigt som du tar fullt ansvar för dina egna områden. För att bli framgångsrik i rollen krävs det att du är prestigelös, lösningsorienterad och har god prioriterings- och organisationsförmåga. Du är inte rädd för att ställa om dina arbetsuppgifter och ta dig an arbetsuppgifter som faller på ditt bord. Du vågar komma med egna tankar, idéer och driva framåt frågor som du ansvarar för.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta

Ring Eva Sahlin, 0768-72 92 51

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.