Om jobbet

Gustavsvik Resorts AB söker en kökschef som kan leverera en service utöver det vanliga och alltid vill överträffa våra gästers högt ställda förväntningar. Vi välkomnar din drivkraft och din förmåga att leda, utveckla och skapa tydliga och snabba resultat i stort som i smått. De avdelningar som ingår i ansvarsområdet är Relaxen, Fastfood och campingrestaurangen (säsong).

Du som söker ska vara en engagerad, stresstålig och resultatinriktad person. Du är, i teori och praktik, en mycket god ledare och förebild som tar hand om både medarbetare och gäster. Du är en stark kulturbärare som alltid sätter gästen i centrum och som har service i ditt DNA.

Du har ett kvalitetstänk i allt du gör, från att hygienen är på topp till att beslutade åtgärder genomförs både praktiskt och strategiskt. Du har en naturlig förmåga att vilja utveckla och se nya möjligheter och har goda kunskaper inom kostekonomi, beredning och matlagning och systematiskt kvalitetsarbete inkl. egenkontroll i köks/restaurangmiljö.

I kökschefens formella ansvar ingår vissa administrativa arbetsuppgifter som bl.a. schemaläggning, inköp, menyer, mottagning av varor, inventering m.m. Som kökschef styr du arbetet och deltar aktivt i den dagliga driften. Vi jobbar i öppna kök som ställer stora krav på alla i verksamheten.

Du ansvarar direkt för ca 10 medarbetare. Du rapporterar direkt till Restaurang- och butikschef.

För att bli framgångsrik i din roll som kökschef är en förutsättning att du har en bakgrund/erfarenhet minst 5 år från liknande arbete, gärna med säsongsvariation, och förstår vår branschsförutsättningar och villkor.

Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar provanaställning. Intervjuer genomförs löpande.

Välkommen med din ansökan till: johan.ornhammar@gustavsvik.se

Frågor ang tjänsten besvaras av Restaurang- och butikschef Johan Örnhammar via e-post, se ovan, eller på telefon 070 696 76 01.

Läs mer om oss på: www.gustavsvik.se
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Johan Örnhammar, 070 696 76 01

Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 jan

Om företaget

Gustavsvik Resorts AB är en av Sveriges största aktörer inom besöksnäringen med starka och engagerade ägare som driver vår utveckling framåt i högt tempo. Förutom vår femstjärniga camping och stugby, driver vi inom- och utomhusbad med ett av norra Europas största äventyrsbad, relax, gym samt restauranger och butiker. Vår operativa drift är organiserad i tre affärsområden, bad, camping samt restaurang & butik. Gustavsvik Resorts är beläget i centrala Örebro med omedelbar närhet till city.

Vårt uppdrag är att erbjuda en mångfald av aktiviteter för alla åldrar med ett bemötande i världsklass som ger våra gäster en anledning att återvända året runt.


Hitta hit

Örebro stad Visa på karta

Visa var