Key Account Manager - Mälardalen - Waba Nordic

Om jobbet

Waba Nordic erbjuder kompletta lösningar för pall-logistik till den europeiska marknaden och nu är det dags att bygga vidare och utveckla våra affärer i Sverige, denna gång i Mälardalen, Örebro med omnejd. Vi är det ledande företaget inom försäljning och distribution av Euro-pallar i Skandinavien och siktet är skyhögt - vi ska bli marknadsledare i Norden!

Som Key Account Manager ansvarar du för att bygga vidare och utveckla kundstocken på den svenska marknaden. Du kommer att identifiera och prospektera företag inom t ex livsmedel-, möbel- och byggbranschen. Du driver hela säljprocessen och till din hjälp har du ett team som tillsammans hittar en passande logistiklösning för din kund. Du har dagliga kontakter med kontoret i Göteborg samt med huvudkontoret i Norge, Oslo.

Din profil

Vill du vara med på den resan krävs det att du är strukturerad och uthållig och tar stort ansvar i kundrelationer. Du arbetar långsiktigt och har också förmågan att identifiera nya affärsmöjligheter. Du brinner för att etablera och bygga relationer som på sikt ska leda till affärer. Du utgår till en början från hemmet och ditt affärsområde är Örebro med omnejd.

Vi söker dig som:
  • Kan hantera och bygga kundrelationer.
  • Har entreprenöranda med intresse för att göra affärer.
  • Har mycket goda säljkunskaper och förmågan att kunna förhandla.
  • Har förståelse för verksamheten i form av dynamik, konkurrens och logistik samt kunna identifiera affärsmöjligheter.
  • Är entusiasmerande och lyhörd.
Vi erbjuder dig:
  • Stora möjligheter till personlig- och yrkesmässig karriär såväl nationell som internationell.
  • Frihet under ansvar.
  • Ett spännande företag med gott rykte i branschen.
  • Ett attraktivt arbete för dig som vill arbeta med företagets viktigaste kunder.
  • Goda förmåner för den rätta.
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Seniora Rekryteringskonsult Daniel Bjerndahl. Du ansöker via ”ansök här-knappen” nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se För eventuella frågor är du välkommen att ringa Daniel på 0765259029.

Waba Nordic är en del av Waba Gruppen, det ledande företaget inom pallogistik i Norge. De största och mest krävande grossisterna i Norge har valt Waba Gruppen som samarbetspartner, och denna erfarenhet tar vi nu med oss till Waba Nordic. På så sätt kan vi även här ge kunderna lösningar inom pallogistik som ni inte kan hitta hos andra företag inom branschen. Helhjärtad fokus på logistik, goda samarbetspartners, effektiv drift och duktiga medarbetare gör att vi kan vara bäst - både för dig som köper och dig som säljer.

Sökord: Account manager, säljare, fältsäljare, distrikssäljare, säljrepresentant, KAM, logistik, supply, transport, lager, AM
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget