Just nu söker vi terminalarbetare

Lernia · Transport & Logistik · Sista dagen!

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi efter dig som vill jobba inom lager/terminal med arbetsuppgifter som sortering, plock och pack. Tjänsten är på heltid men du kommer att ingå i en pool, det innebär att du kan komma att arbeta hos olika kunder på olika arbetstider. Den största delen av arbetet kommer att vara på kvällstid men även skiftarbete samt natt kan förekomma. Du som söker ska därför ha möjlighet att jobba olika arbetstider samt var väldigt flexibel när det kommer till just arbetstider.

Formell kompetens

Vi lägger stor vikt vid dina tidigare erfarenheter och vill att du som söker tydligt beskriver i din ansökan om du uppfyller följande kriterier:
  • B-Körkort och tillgång till bil
  • Möjlighet att arbeta olika arbetstider (dag, kväll, natt)
  • Goda kunskaper i svenska språket, både tal och skrift
Har du truckkort och erfarenhet av att köra truck ber vi dig att ansöka på vår truckförarannons som du hittar på www.lernia.se/jobb/orebro

Personliga egenskaper

För att passa in i rollen hos oss vill vi att du är flexibel när det kommer till arbetstider. Vi vill även att du ska uppfylla de kriterier som står under rubriken Formell kompetens.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Örebro med omnejd

Tillträdesdag

Snarast/Enligt överenskommelse

Information

För den som som erbjuds anställning kommer utdrag ur belastningsregistret att krävas. Vi ser därför gärna att du beställer det så snart som möjligt då detta kommer påverka när du kan starta. Detta gör du på polisens hemsida och när du sedan får hem brevet visar du upp det obrutna kuvertet för oss.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.