Juniora systemutvecklare med intresse för bank och finans sökes!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du intresserad av IT och finansiella system? Vill du arbeta självständigt och utvecklas inom ett internationellt bolag mot banksektorn? Då har vi en spännande tjänst för dig!
Vår kund är ledande inom finansiella system, de söker nu förstärkning till deras avdelning Core Banking som levererar tjänster och systemlösningar mot bank och finansinstitut. Dessa lösningar används dagligen av de svenska bankerna. Vi söker nu dig som vill arbeta som Junior System Analyst.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av att översätta kunders affärskrav till tekniska lösningar och utveckla systemet. Arbetet kommer ske tillsammans med dina kollegor och i nära samarbete med kunderna. Du kommer inledningsvis att genomgå utbildning i systemet ur ett utvecklings- såväl som förvaltningsperspektiv. Därefter kommer du att arbeta med varierande supportärenden tillsammans med kollegor för att utvecklas inom området följt av arbete med kravspecifikationer och utveckling i systemet.

Tjänsten är på heltid med vanliga kontorstider. Du kommer under en första period på sex månader att arbeta som uthyrd konsult via ProfessionalConsulting och därefter finns goda möjligheter att bli övertagen av kund. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har en akademisk bakgrund inom exempelvis systemvetenskap alternativt datateknik, samt goda kunskaper i programmering och databashantering. Det är en självklarhet att du har en förståelse för, och intresse av, ekonomi och finansiella system. Har du tidigare erfarenhet av arbete på bank, gärna systemfokuserat, är det mycket meriterande. Arbetet ställer även krav på god skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga (svenska och engelska), prestigelöshet och initiativförmåga. Du hugger i och vågar arbeta självständigt. Det här är ett inspirerande arbete med möjlighet till stort ansvar inom ett expansivt, internationellt område och för rätt personer finns det mycket goda möjligheter att utvecklas. Känner du att ovanstående beskrivning passar in på dig? Vi kommer att gå igenom urvalet löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka inte utan sök jobbet redan idag!
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!