Junior controller till Por-Pac

Academic Work · Ekonomi · 16 jan

Om jobbet

Har du upp till 3 års erfarenhet av redovisning och vill få mer kunskaper inom området? Vi söker nu en junior controller för Por-Pacs räkning som kan hjälpa till att avlasta och stötta ekonomiavdelningen till och med april 2017. Låter detta som en tjänst för dig? Sök idag då tjänsten ska tillsättas omgående.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Por-Pacs räkning en junior controller till företagets verksamhet i Lindesberg. Por-Pac har med sina två tillverkande enheter i Skara och Lindesberg ett 60-tal anställda i bolaget varav ca 40 stycken finns i Lindesberg. All ekonomi hanteras i Lindesberg och Por-Pac söker efter en junior controller som kan hjälpa till och stötta upp under en period.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Por-Pacs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Por-Pac.

Arbetsuppgifter

Som junior controller på Por-Pac kommer du få en bred roll där du arbetar med hela ekonomiflödet tillsammans med nuvarande redovisningsekonom. Stort fokus ligger på den löpande redovisningen med kund- och leverantörsreskontra men tjänsten innebär även andra ekonomirelaterade arbetsuppgifter.

Du kommer bl.a att arbeta med:
 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Likviditetsplanering -uppföljning
 • Intern rapportering av resultat- och balansräkning
 • Stötta arbetet med årsredovisning och årsbokslut
Vi söker dig som

Vi söker dig som har upp till 3 års erfarenhet av löpande redovisning i liknande roll. Du har en akademisk utbildning i företagsekonomi/redovisning alternativt en YH-utbildning inom motsvarande område. Vi vill att du är bekväm och självgående i arbetsuppgifterna och har ett intresse i att vara med och driva arbetet framåt.

Specifikt efterfrågad kompetens:
 • God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav då detta används dagligen på Por-Pac.
 • Goda kunskaper i Officepaketet, i synnerhet Excel då detta i dagsläget används för rapportering.
 • Upp till ett års erfarenhet av löpande redovisning
Självfallet är du en noggrann och strukturerad person men det allra viktigaste är att du har förmågan att ta egna initiativ, är kreativ och intresserad av att vara med och utveckla framtida arbetssätt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid till och med april
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Lindesberg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Lindesberg
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget

Por-Pac är ett familjeägt tillverkande företag som arbetar med att formge och tillverka produkter i cellplast, EPP och EPS till bland annat stötdämpning, förpackning och isolering. Förutom huvudfabriken i Lindesberg har Por-Pac ytterligare en tillverkande enhet i Skara. Produkterna som produceras används såväl av företag inom livsmedelsindustrin som konsumenter där Lindesbergskrukan och den flytande poolbaren Poolmate ingår i produktfloran.