IT-tekniker som brinner för Linux

Om jobbet

Vi söker dig som brinner för Linux och gärna jobbat ett eller två år i en teknisk roll med inriktning mot Linux och som nu är sugen på en ny utmaning via oss på Centric.

Välkommen att höra av dig snarast om du är intresserad av denna tjänst i Örebro.
I rollen som IT-tekniker inom Linux kommer du mestadels att sitta ute hos en av våra kunder och vara delaktig i arbetet med att driva och utveckla vår kunds Linuxmiljö. Du kommer att arbeta högt och lågt inom IT-infrastruktur och få chansen att lära dig mycket inom många olika områden.

Tjänsten erbjuder dig möjligheten att lära dig mycket inom Linux och att få certifiera dig inom vissa Linuxdistributioner men också att jobba med olika stödsystem kopplat till Linux.

Hos oss arbetar många duktiga tekniker med olika specialistområden och är du nyfiken och framåt finns alla möjligheter att utvecklas både som person och i rollen som tekniker.

Din profil
Du som söker tjänsten har utbildning inom Linux eller har arbetat 1-2 år inom teknisk support och har goda kunskaper inom Linux på servernivå. Troligtvis har du en teknisk gymnasieutbildning eller har läst vidare på universitet/yrkeshögskola inom området.

Du är en social, nyfiken och framåt person som är hungrig på ny kunskap och nya utmaningar. Du har ett stort tekniskt intresse och du drivs av att arbeta med ny teknik och att hänga med i den senaste utvecklingen. Du har ett ödmjukt och ärligt sätt gentemot kunder och dina kollegor.

Vi sätter stort värde på eget engagemang och viljan att lära sig.

Vi kan erbjuda dig
Vi arbetar med många av Sveriges populäraste företag och kan erbjuda jobb inom de flesta branscher och på alla nivåer:
  • Spännande tjänster på marknadens hetaste företag
  • Karriärmöjligheter på företaget du alltid drömt om
  • Möjligheter att certifiera dig inom de områden du vill utvecklas
  • Utvecklingsmöjligheter på både lång och kort sikt
Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Mikael Fjellström på tfn: 0734-159370 eller mikael.fjellstrom@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT.
Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, Linux, consultant, data, IT-technician; Örebro
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Systemadministration
Publicerad

43 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 dec

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?