Innesäljare för extrajobb sökes!

Om jobbet

Studerar du på universitetet och vill bredda ditt CV med lite extra arbetslivserfarenhet? Eller har du en deltidsanställning men vill fylla ut med ytterligare några procent?

Poolia söker nu en Innesäljare till ett företag verksamt inom livsmedelsbranschen och beläget i Örebro. Tjänsten innebär att du blir timanställd som konsult hos Poolia men arbetar på plats hos Poolias kund. Du kommer bli inringd vid behov vid ex. sjukfrånvaro eller semesterperioder.

Urval och intervjuer sker löpande, du är därför välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som innesäljare hos företaget jobbar du aktivt mot kunder och ser till så att den dagliga försäljningen genomförs på ett så effektivt, utvecklande och drivande sätt som möjligt. Ditt uppdrag är att vara lyhörd och ställa frågor för att utveckla kunden med hjälp av försäljning av rätt sortiment som skapar långsiktig lönsamhet. I rollen ingår nära samarbete med olika interna instanser såsom logistik, utesälj och ekonomi.

I uppdraget ingår i huvudsak följande moment:
  • Jobba så att order kommer in elektroniskt
  • Sortimentskunnande
  • Införsäljning av kampanjer/nyheter
  • Utförsäljningslistor
  • Fabrikant- och mässordrar
Du kommer jobba i ett öppet och engagerat team av kollegor som har liknande arbetsuppgifter som du.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har lägst gymnasiekompetens, samt en annan huvudsaklig sysselsättning.

Vi ser gärna att du har jobbat inom sälj eller har telefonvana från tidigare anställningar. Som person är du driven, orädd, positiv och utåtrikad. Relationsbyggande är ditt förnamn och du har en naturlig förmåga att skapa goda samarbeten. Du trivs att arbeta med telefonen och datorn som dina främsta arbetsverktyg.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.