HR / personaladministratör till Örebro för framtida uppdrag

Om jobbet

Vi söker nu HR / personaladministratörer för ett framtida uppdrag.

Just nu ser vi ett ökat behov hos våra kunder i Örebro och söker HR / personaladministratörer för heltid. Du som vill arbeta som underkonsult är också välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi kan erbjuda dig spännande uppdrag med möjlighet att utvecklas i din yrkeskarriär.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Dokumentering
  • Administration
  • Rehabilitering
  • Urval
  • Rekrytering
  • Intervjuer
  • Referenser
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Som HR / personaladministratör kommer du arbeta brett med HR-frågor. Exempel på arbetsuppgifter är: personaladministration, kompetensutvecklingsfrågor, rekrytering, stötta ledare i organisationen samt övrigt förekommande arbetsuppgifter på en personalavdelning.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har en utbildning inom PA / HR. Du har några års arbetslivserfarenhet inom brett HR-arbete. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Som person är du strukturerad, driven samt trivs att jobba självständigt och i grupp.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
HR-administration
Kontakt

Ring Johan Skillstedt, 0768-696485

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 okt

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.