Gruppledare rekryteras till fordonsindustrin

Om jobbet

Jobbeskrivning

Har du tidigare ansvarat för en grupp medarbetare i ett producerande företag och är intresserad av fordonsbranschen?

Vi söker nu, för direktrekrytering till kunden, en gruppledare inom fordonsindustrin.
Arbetet kommer att vara förlagt dagtid 07:00 -16:00 företaget finns i centrala Örebro.
I din roll som gruppledare kommer du att:
  • planera, prioritera och rapportera den dagliga planeringen av verksamheten, driva och föreslå förbättringsåtgärder samt ansvara för internutbildningar i gruppen.
  • representera företaget och leda gruppen mot uppsatta mål.
  • genomföra de beslut som tagits och löpande mäta verksamheten samt följa upp resultatet för att ständigt förbättra produktionen.
  • ge positiv och konstruktiv feedback till arbetsgruppen.
  • behöva vara tydlig med vilka krav som ställs och samtidigt stötta medarbetarna till att fatta egna beslut som kan utveckla verksamheten.
Personliga egenskaper

Du ska ha tidigare erfarenhet av att leda en arbetsgrupp. Du ska ha arbetat med Lean Production och därigenom ha god kännedom om ständigt förbättringsarbete. Du ska vara driven, positiv och kunna se möjligheterna samtidigt som du aktivt arbetar för ökad flexibilitet i din arbetsgrupp. Du ska tycka om att leda andra människor och hjälpa dem att växa och utvecklas i sina arbetsuppgifter. I din roll föregår du med gott exempel och ska vara en god förebild.

Låter det som något för dig?
Sök tjänsten redan idag, urval sker löpande!
Jobbfakta
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.