Frontend-programmerare till entreprenörsbolaget Visiba Group

Academic Work · Data & IT · 17 jan

Om jobbet

Är du intresserad av att vara med på en expansiv resa i ett startupbolag i ren entreprenörsanda? Visiba Group blev 2015 utsedda till årets tillväxtbolag och landade kort därefter på topplistan över Sveriges hetaste startupföretag. Academic Work har tidigare rekryterat utvecklare till Visiba och kan med säkerhet säga att du kommer till en arbetsplats som osar flexibilitet, högkvalitativa produkter, framåtanda och entreprenörskap.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Visiba Groups räkning en frontend-programmerare till utvecklingsteamet i Örebro. Visiba Group med huvudkontor i Göteborg, består av totalt 13 personer, varav sju medarbetare finns i Örebro där all mjukvaruutveckling görs. Flera av de anställda har varit med sedan starten. Med kraftigt växande kundbas och stor efterfrågan på sina tjänster är man i behov av att förstärka teamet med ytterligare en frontend-programmerare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Visiba Groups önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Visiba Group.

Arbetsuppgifter
 • Visiba Groups mission är att skapa en bättre vård för alla. Här kommer du att ingå i ett sju personer stort team som består av såväl backend-, frontend- och IOS-utvecklare.
 • Eftersom teamet är förhållandevis litet kommer du i allra högsta grad ha möjlighet att påverka innehållet i den framtida utvecklingen.
 • Samarbetet är högt och du kan förvänta dig täta kontakter med såväl UX-designer och backend-utvecklare.
 • Du kommer nyttja den absolut senaste tekniken för att utveckla komplexa videolösningar i Javascript för olika typer av vårdbolag.
 • Jobbet som frontend-programmerare på Visiba Group är mer än bara kodning. Du kommer att vara involverad i att bygga upp en helt ny plattform som påverkar hur människor konsumerar hälso- och sjukvård.
Visiba Group är ett snabbväxande tillväxtbolag som på kort tid etablerat en svensk och internationell kundbas. Här bygger man sin egen tjänst och rollen passar därför dig som vill jobba med utveckling där kvaliteten alltid står i första rummet. Du kommer få jobba med kompetenta kollegor liksom få chansen att vara med och påverka och sätta din prägel på teamets fortsatta uppbyggnad. Företaget sätter stort värde i din förmåga att ta egna initiativ och stort ansvar här är alla lead developers från dag ett! Flexibilitet är en självklarhet såväl gällande arbetstider som möjligheten att arbeta hemifrån vid tillfällen då det krävs.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är vass inom frontend-utveckling och vill fortsätta utvecklas tillsammans med Visiba. Om du har akademisk utbildning spelar ingen som helst roll, din kompetens i form av yrkeserfarenhet alternativt tyngre egna projekt väger avsevärt högre. Vi vill gärna att du kan visa upp någon typ av portfolio.

* God svenska i tal och skrift då detta används dagligen på arbetsplatsen

Tekniker du kommer i kontakt med på Visiba:
 • JavaScript, AngularJS, TypeScript, CSS, Sass, Npm. Att du har bra kompetens inom JavaScript är en förutsättning. Har du däremot använt andra ramverk än AngularJS är du givetvis en högintressant kandidat ändå.
 • Kodtester kommer vara en del av rekryteringsprocessen.
Som person är du en lagspelare som gillar att komma fram till lösningar tillsammans med andra människor. Precis som Visiba, älskar du att ligga i framkant. Vidare tror vi att du är prestigelös i bemärkelsen att du vet dina begränsningar och gärna tar hjälp av dina kollegor när du kör fast. Ser du dig själv som lite av en nörd? Bra, vi är lika intresserade av dig så länge som du känner igen dig i ovanstående beskrivning.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, dagtid med flex
 • Lön: Fast månadslön
 • Placering: Örebro, Olaigatan
 • Kontaktuppgifter: Oskar Bernling, 070-414 30 68
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

Visiba Group grundades våren 2014 i Göteborg. Ambitionen var att utveckla en tjänst för sjukvården som passade bättre ihop med hur människor lever idag. Sedan dess har företaget växt så att det knakar. Huvudkontoret finns i Göteborg, där försäljning, marknad och ledning sitter. All mjukvaruutveckling sköter man själva ifrån kontoret i Örebro. Förutom kunder i Sverige har man även etablerat sig i Finland och Storbritannien. Kunderna är såväl privata aktörer som landsting. Med en snabbt växande personalstyrka fortsätter företaget att utveckla morgondagens sjukvård. Ett kvitto på att man är på rätt väg återfinns i priset som årets tillväxtbolag 2015 en utmärkelse man plockade hem i konkurrens med 120 andra företag under Entreprenörsveckan i Båstad.