Företagssäljare till Telebolaget MKAB

Om jobbet

Telebolaget MKAB är i en expansiv fas och vi söker nu ytterligare en företagssäljare. Vi söker dig som vill arbeta som säljare av kommunikationslösningar till företag. Som säljare på Telebolaget får du ett spännande arbete inom en mycket intressant bransch som är högaktuell och har framtiden för sig. Du kommer ha goda förutsättningar att nå uppsatta mål och resultat.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Kornboden och TeleBolagets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Kornboden. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Kornboden men du kommer anställas direkt hos TeleBolaget.

Välkommen med din ansökan!

Beskrivning av tjänsten:
Du kommer att arbeta med attraktiva produkter och tjänster inom kommunikationslösningar mot företag. Du ansvarar själv för hela säljprocessen, från bokningar av kundbesök och presentationer av företagets produkter och tjänster, till att skriva offerter som du driver till avslut. Tjänsten innebär försäljning till både befintliga och nya kunder. Resor förekommer men det krävs aldrig övernattning, du kommer främst arbeta inom en radie på 15mil från Örebro. Du kommer sälja kommunikationssystem och tekniska lösningar därför tror vi att du är hjälpt av ett tekniskt intresse. Du kommer få en gedigen utbildning inom försäljning och företagets kommunikationslösningar.

Om uppdragsgivaren:
TeleBolaget är specialister inom företagskommunikation och arbetar med marknadens bästa tele/datalösningar. Telebolaget förser sina kunder med välfungerande och kostnadseffektiva lösningar samt är en hjälpande hand mellan kunder och operatörer. Telebolaget tillhandahåller konsultation, försäljning, installation, service och utbildning. Företaget är trippel A-certifierat och har idag 7 anställda samt en omsättning på ca 15 miljoner.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för försäljning och vill ta nästa kliv i karriären. Du attraheras av branschen och viljan av att göra affärer. Du trivs bäst när du får arbeta resultatinriktat och mot konkreta mål. För att lyckas i denna roll bör du ha erfarenhet av uppsökande försäljning mot företag. Du är van att föra samtal och driva processer vidare ute hos dina kunder. Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift samt har B-körkort.

Om Kornboden
Kornboden arbetar med tjänsterna; bemanning, rekrytering, och interim management. Vi har hjälpt stora och små företag, i storstad och i glesbygd sedan 1996. Våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor. Vi har mer än 15 års erfarenhet av - Rätt person, på rätt plats med rätt kompetens!

Önskad start
Enligt överenskommelse

Anställningsform
Tillsvidareanställning, Provanställning 6 månader tillämpas

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
Dagtid, Fast gundlön + resultatbaserad provision

Övrig information
Urval sker löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag.
Ansökan görs via kornbodens hemsida: www.kornboden.se
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 dec

Om företaget