Företagssäljare Örebro

Om jobbet

Nu går startskottet för framtidens tekniska säkerhetslösningar - häng på oss eller stå kvar på perrongen!

Securitas Direct är marknadsledande på larmtjänster för företag med mer än 65 000 nöjda företagskunder i Sverige. Vi nöjer oss inte med detta utan satsar nu på en helt ny teknik som kommer att revolutionera säkerhetsbranschen. Med ett nytt högteknologiskt tjänstekoncept kommer vi att kunna erbjuda våra företagskunder en betydligt säkrare och enklare vardag.

En ökad efterfrågan på våra tjänster samt ett bredare utbud av koncept gör att vi måste utöka vårt team med ytterligare en hungrig medarbetare.

Arbetsplatsen kommer att vara hos Örebro Larmteknik AB.
Örebro Larmteknik AB är en stabil partner till Securitas Direct. Företaget ansvarar idag för ca: 3500 kunder utav Securitas Directs totala kundstock.
Hos Örebro larmteknikAB kommer du att vara en del av ett starkt säljteam med stöttning av en Säljcoach med mångårig framgång i bolaget, som närmast ansvarig.

Arbetsuppgifter
Är du en bekväm person som är ute efter ett enkelt jobb med snabba genvägar så kan du sluta läsa här. Vi söker nämligen framtidens stjärnor inom försäljning! Tjänsten som vi tillsätter innefattar att sälja in våra marknadsledande säkerhetslösningar till företag i Örebro med omnejd. För att lyckas hos oss krävs en vinnarskalle och outtömlig energi. Vi vet att vi ställer höga krav men belöningen för dig som väljer att satsa hos oss är inte bara en riktigt bra lön utan även en unik gemenskap med Sveriges vassaste säljare och en miljö där säljkonferenser till alla världens hörn med dina kollegor och exklusiva säljbonusar tillhör vardagen.

Önskade kvalifikationer
Vi ser gärna att du som söker till oss har några års erfarenhet av försäljning, gärna mot företag. Om du är svag för det nyaste inom tekniken och skamset har en byrålåda hemma med lika många mobiltelefoner som det finns månader på året ser vi det enbart som ett plus.

Tummen mitt i handen? - Ingen fara, många säljare kan knappt skruva i en glödlampa. Därför har vi ett kunnigt team med tekniker som hjälper våra kunder med installation. En av dina avgörande framgångsfaktorer kommer att vara en god kommunikation med dina kunder, därav är goda kunskaper i tal o skrift en förutsättning för tjänsten.

Personliga egenskaper
Vi arbetar med säkerhetslösningar och våra kunder anförtror oss med företagskänslig information för att skydda stora värden, därför är ett fläckfritt brottsregister en förutsättning för att bli en av oss.

Du har en förtroendeingivande personlighet, positiv attityd och är en person som har förmågan att arbeta självständigt då det är mycket ansvar under frihet.

Vi erbjuder
Marknadsmässig
grundlön + provision och tjänstebil

Vill du följa med oss in i framtiden? Din ansökan skickar du så fort som möjligt till rekrytering@securitasdirect.se men absolut senast den 6 december 2016. Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

För mer information kontakta
Försäljningschef
Region Mitt:
Mikael Torin 0709-414610
Mikael.torin@securitasdirect.se

VD Örebro Larmteknik AB:
Jörgen Weber
0705659080
Jorgen.weber@orebrolarm.se
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 dec

Om företaget

Koncernen Securitas Direct är en ledande leverantör av säkerhet och trygghet för hem och företag. Vi har 1,6 miljoner kunder och verksamhet i 13 länder både i Europa och Sydamerika. I Sverige har Securitas Direct erbjudit trygghetstjänster till företag i mer än 25 år och idag är vi marknadsledande med fler än 65 000 företagskunder. Målet är att våra kunder ska ha det - Bra på jobbet.