Fastighetstekniker med elbehörighet till Veolia

Veolia · Övrigt · 17 nov

Om jobbet

Är du en driven person som vill arbeta i Örebros närområde? Veolia söker nu en fastighetstekniker med specialistkompetens el, för en anställning snarast efter överenskommelse.

Om tjänsten
Veolia är världsledande inom optimerad resurshantering. Med 174 000 anställda världen över utformar och tillhandahåller vi lösningar inom energi, vatten och avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Den svenska operativa verksamheten arbetar med energiförsörjning, vattenbehandling och återvinningshantering samt teknisk service mot industrin, kommuner och landsting. Veolia är förvaltare av offentliga och kommersiella fastigheter.

Du kommer att arbeta med fastighetsdriften av kommersiella fastigheter i Örebro Län. I ditt arbete har du varierade arbetsuppgifter som hör fastighetsskötsel till och även en del administration samt kundkontakt, exempelvis:
  • elinstallationerservicearbeten (drift och underhåll)
  • Avrapportering i datasystem
  • konsultativ rådgivning
  • Merförsäljning mot befintliga kunder
Om dig
Vi söker dig som är händig och har elbehörighet BB1. Ditt brinnande intresse för att hitta lösningar på tekniska problem ger dig goda förutsättningar i det dagliga arbetet som fastighetstekniker. Din servicekänsla och drivkraft hjälper dig att bygga upp ett förtroende till kunder, vilket gör att du också lyckas i företaget på sikt. Du är bra på att prioritera när du har flera arbetsuppgifter på din agenda.

Viktigt för tjänsten är:
  • Elbehörighet BB1
  • Datavana
  • Mycket god svenska i tal och skrift
  • Körkort
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande med behörighet för heta arbeten, lift samt arbete på tak.

Om anställningen
Veolia har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Provanställning tillämpas.

Veolia erbjuder dig att vara en del av en organisation som är ansvarstagande inom miljö, ekonomi och sociala frågor. Koncernen strävar medvetet efter att åstadkomma ständiga förbättringar inom tre nyckelområden: mångfald, hälsa och säkerhet på arbetsplatsen, samt löpande kompetensutveckling.

Som fastighetstekniker på Veolia erbjuds du fri läkarvård, friskvårdsbidrag, företagskort och rabatter. Det tillämpas arbetstidsförkortning.

Dina arbetstider är måndag- fredag kl. 7-16.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jessica Fällgren på:
019-7607110, eller jessica.fallgren@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.