Extrajobb som truckförare till stort lager i Örebro!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du studerande med truckkort och söker efter ett extrajobb 2-3 dagar i veckan? Då har vi jobbet för dig!
Vår kund är ett välkänt företag inom detaljhandeln och till deras lager i Örebro behöver de nu förstärkning av pigga, framåt och arbetsvilliga studenter!

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av att plocka varor med truck och packa ordrar. Behovet är dagtid måndag till fredag och du ska kunna arbeta 2-3 heldagar i veckan. Arbetstiden är oftast förlagd 07:00-15:00. Eftersom kundens arbetsplats ligger en bit utanför centrala Örebro bör du antingen ha bil eller beredd på att cykla året om, även vid vinterväglag.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och vara uthyrd till vår kund. Vi ser långsiktigt på din anställning, förhoppningsvis arbetar du extra hos oss hela din studietid och då även somrar och lov.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker: - är minst 20 år. Detta är ett krav och vi kan tyvärr ej ta vidare sökande som inte uppfyller kravet. - är studerande på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. - har truckkort med lägst behörighet A1, A2 och B3. Du förväntas vara flexibel och kunna hoppa in med kort varsel. Vidare är du en god lagspelare, noggrann i det arbete du utför samt har god datavana. Det är meriterande om du har arbetat på lager och med truckkörning tidigare. Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande intervjuer och urval!
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!