Extrajobb för studerande inom lager

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi efter dig som studerar eller har en annan huvudsakligsysselsättning som vill arbeta extra några dagar i veckan inom området lager. Arbetsuppgifterna kommer att bestå i sortering, paketering, plock, samt truckkörning om du innehar truckkort.

Formell kompetens

För att du ska vara aktuell för tjänsten krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Saknar du detta ber vi dig att istället söka någon av våra heltidstjänster på www.lernia.se/jobb/orebro.

Vi ser gärna att du som söker har vana av att arbeta inom lager/logistik.

Det är mycket meriterande om du även innehar truckkort.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Timanställning/Vid behov/Örebro

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse/Vid behov

Information

Vi vill att du som söker är tydlig i din ansökan med din huvudsakliga sysselsättning då detta är ett absolut krav och kommer vid anställningsförfarande att behöva styrkas.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Carl-Fredrik Carlsson, 072-254 15 47

Publicerad

42 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.