Erfaren tekniker serverdrift

Om jobbet

För kunds räkning söker vi nu en erfaren servertekniker. Du kommer ingå i ett erfaret team som ansvarar för driften av vår kunds infrastruktur bestående av server, backup, databasadministration.

Tjänsten börjar som konsultuppdrag, med ambitionen att anställningen senare ska övergå till kunden.
Du kommer ingå i ett erfaret team som ansvarar för driften av vår kunds infrastruktur bestående av server, backup, databasadministration. Närmast kommer du arbeta tillsammans med flertalet tekniker som ansvarar för drift och underhåll av server-infrastrukturen. Ditt arbete kommer att bestå av operativt arbete, utveckling och arkitektur.

Din profil
Vi söker en tekniker som har minst 5 års arbetslivserfarenhet av IT-drift på Microsoftplattform. Du har specialistkompetens med både bredd och djup inom Windows server 2008 och 2012, samt erfarenhet av SCCM & SAN. Det är meriterande med kunskaper kring ITIL, VMware och Netapp backup.

Vi ser gärna att du har en formell IT-utbildning med inriktning infrastruktur, men det är inget krav.

För att lyckas och trivas i rollen är det viktigt att du är förtroendeingivande och prestigelös samt har en god förmåga att samarbeta med andra. Vi söker dig som planerar för att sen utföra ett kvalitativt arbete, hellre rätt än snabbt är mottot. Du har förmågan att lyfta blicken för att överblicka helheten samt våga ifrågasätta lösningar men även komma med kreativa lösningar kring arkitektur.

Du har en stark ansvarskänsla, är serviceinriktad och motiveras av att lösa problem. Vidare brinner du för IT och vill hela tiden utvecklas inom detta område. Det är viktigt att du är van vid ett strukturerat arbetssätt. Kort och gott, du är en problemlösare, kommer med nya lösningar och följer processer.

Vi kan erbjuda dig
En toppmodern Windowsbaserad infrastruktur och trivsamma lokaler. En miljö som inte saknar tekniska utmaningar där du kommer att kunna växa både tekniskt och personligt. Vi har regelbundna teamaktiviteter och bedriver ett aktivt arbete med att fortsätta utveckla vår kultur baserad på kompetens, respekt och laganda. Du kommer att arbeta självständigt i en miljö som erbjuder kontinuerlig utveckling.

Vi ser helst att du finns i Örebrotrakten men det går även bra att växla mellan kundens kontor i Örebro och i Stockholm.

Urval sker löpande så registrera din ansökan redan idag!

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Mikael Fjellström på tfn: 0734-159370 eller mikael.fjellstrom@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT.
Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.


OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på Facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, Server, serverdrift, servertekniker, databas, infrastruktur, drifttekniker, server-drift, server-tekniker, IT-drift, Microsoft, konsult, consultant, data, Örebro
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 dec

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?