Erfaren HR Generalist till Zinkgruvan Mining AB

Om jobbet

Till Zinkgruvan Mining AB söker vi nu vår nästa konsult! Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du under tiden för uppdraget blir anställd hos Poolia. Uppdraget förväntas starta i januari och pågå i åtta månader framöver.

Zinkgruvan Mining AB är ett helägt dotterbolag till Lundin Mining AB som är en expanderande internationell koncern med gruvor på fyra kontinenter. Koncernens aktier är noterade på börsen i Toronto och Stockholm. Zinkgruvan Mining är Sveriges sydligaste underjordsgruva och ligger i samhället Zinkgruvan som ligger 2 mil från Askersund och 6 mil söder om Örebro.

Vi är ett modernt gruvföretag som producerar koncentrat av zink, bly och koppar i världsklass. Malmproduktionen är cirka 1,2 miljoner ton per år och omsättningen uppgår till 1400 MSEK. Vår främsta produkt är zink som bidrar till ett mer hållbart samhälle genom att ingå i galvaniseringsprocessen. Antalet medarbetare är ca 370. Vi har brutit malm sedan 1857 och samlat på oss nästan 160 års erfarenhet.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att med ett konsultativt arbetssätt stödja och utveckla cheferna i deras dagliga personalarbete, samt att förse dessa med kvalitativa beslutsunderlag. Du kommer att arbeta brett med alla förekommande arbetsuppgifter inom personalområdet men ditt fokus kommer att ligga på rekrytering.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig med en relevant högskole-/Universitetsutbildning inom personal- och arbetslivsfrågor samt ett antal års erfarenhet av brett HR-arbete. Erfarenhet inom tyngre industri är meriterande. Du är van vid att driva självständiga projekt samt kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Du har god samarbetsförmåga, är utåtriktad och kan leverera resultat med hög kvalitet. Som person är du social, prestigelös och noggrann. Du är också van vid ett självständigt arbetssätt samtidigt som du skapar förtroende hos chefer och medarbetare. Det är dessutom meriterande om du har arbetat med frågor både strategiskt och operativt. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Askersund
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 nov

Om företaget

Zinkgruvan Mining AB är ett helägt dotterbolag till Lundin Mining AB som är en expanderande internationell koncern med gruvor på fyra kontinenter. Koncernens aktier är noterade på börsen i Toronto och Stockholm. Zinkgruvan Mining är Sveriges sydligaste underjordsgruva och ligger i samhället Zinkgruvan som ligger 2 mil från Askersund och 6 mil söder om Örebro.

Vi är ett modernt gruvföretag som producerar koncentrat av zink, bly och koppar i världsklass. Malmproduktionen är cirka 1,2 miljoner ton per år och omsättningen uppgår till 1400 MSEK. Vår främsta produkt är zink som bidrar till ett mer hållbart samhälle genom att ingå i galvaniseringsprocessen. Antalet medarbetare är 360.

Vi har brutit malm sedan 1857 och samlat på oss nästan 160 års erfarenhet. Kom och jobba med oss!