Erfaren .Net-utvecklare till växande företag!

Maxkompetens · Data & IT · 30 okt

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en erfaren .Net-utvecklare med erfarenhet av både WPF och WCF för spännande uppdrag i Örebro. Vi ser gärna att du har jobbat som lösningsarkitekt och har viljan att fortsätta på den vägen.
Företaget är ett litet och ambitiöst företag med god tillväxt. Beslutsvägarna är korta vilket gör dig till en mycket viktig person för deras utveckling. Kulturen präglas av kompetens, entreprenörskap, gemenskap och glädje. Företagets ambition är att vara en attraktiv arbetsplats som kan erbjuda sina anställda hög trivsel på arbetet med konkurrenskraftiga förmåner. Gemenskap och sociala aktiviteter har hög prio samtidigt som de även lägger vikt vid en aktiv fritid och återhämtning utanför arbetet.

Din profil
Vi söker dig som har fleråig dokumenterad yrkeserfarenhet inom systemutveckling. Du har god förståelse för lösningsarkitektur inom systemutveckling samt god kännedom av C# och NET Frameeork 3.0 och uppåt. Du har också kunskap om WCF, WPF, ASP, .Net, MVC, Angular Js och TFS.

Det är meriterande om du har erfarenhet av agila metoder, t ex Scrum, akademisk examen och/eller certifiering inom Biztalk, Azure, .Net, SQL server.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och för att passa in i tjänsten och på företaget bör du vara en social och utåtriktad person som trivs med att samarbeta och arbeta i nya miljöer. Du är en självständig person som har lätt för att ta egna initiativ och du drivs av att hela tiden bli bättre på ditt område samt fördjupa dina kunskaper. Du är även en flexibel, positiv person som trivs i en liten organisation präglad av värme, entreprenörskap och korta beslutsvägar.

Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av våran kund. Då urval sker löpande ber vi dig ansöka redan idag via vår hemsida!

Start: Efter överenskommelse
Arbetstid: Kontorstider
Arbetsplats: Örebro

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag
2016-05-15

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Kontakt

Mejla eller ring Sandra Bergsman, 08-120 753 03

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.