Entreprenadingenjör Hus

NCC · Teknik & Ingenjör · 31 okt

Om jobbet

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

På NCC har vi ambitionen att bygga hus som inte bara är vackra utan de kommer även att göra moder jord och våra barnbarnsbarn glada för att vi tänkte så hållbart. Vi håller just nu på med flera spännande projekt i Örebro ex bygger vi nya länssjukhuset (H-huset), flera skolor samt nya kontor. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Med anledning av detta söker vi nu en entreprenadingenjör till avdelning Building i Örebro. Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare som utvecklas inom vår organisation.

Här är dina nya utmaningar
Som entreprenadingenjör är du en viktig kugge i våra projekt där du stöttar platschefer och produktion ex kring upprättande av planeringsunderlag, produktionskalkyler, tidplan och ekonomiavstämningar. Du arbetar även med frågor som rör inköp, kalkylunderlag och ÄTA-hantering. I denna roll har du nära kontakter med både kunder och leverantörer. Vi arbetar i NCC projektstudio, vilket innebär att hela projekteringsorganisationen fysiskt arbetar i samma lokal - projektstudion. Ett framgångsrikt sätt arbetar för att underlätta och stimulera kommunikationen. En viktig del i projektstudion är användningen av VDC (Virtual Design and Construction). Beroende på projektens storlek stöttar du ett eller flera projekt samtidigt.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi söker dig som är högskoleingenjör med flerårig praktisk arbetslivserfarenhet ifrån branschen. Har du kunskap av installationer alternativt virtuellt byggande (VDC) ses detta som meriterande men är ej ett krav. Du är social och en god nätverkare som trivs med att ha stora kontaktytor både internt och externt. För denna tjänst tror vi också att du är en analytisk problemlösare som är bra på att strukturera och planera ditt arbete. Övriga personliga egenskaper som vi värdesätter för denna tjänst är att du är engagerad i ditt arbete, trygg i att leda andra och trivs med ett resultatorienterat arbete.

Kom och väx!
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Peter Berggren Specialistchef på telefon 0703-86 35 86 alternativt till Petra Carlson, HR Specialist Rekrytering på telefon 031-771 50 18. Registrera din ansökan och CV nedan, senast 2016-10-31.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 57 Mdr SEK och 18 000 anställda.

NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. I Baltikum bygger NCC
bostäder och hus. I Tyskland och S:t Petersburg bygger NCC främst bostäder. NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.