Elektriker/Servicemontör

Om jobbet

Elektriker/Servicemontör sökes till Örebroområdet
Vi söker dig som har elutbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande. Vi ser gärna att du har minst 1-2 års erfarenhet av elinstallationer och är självgående.
B-körkort är meriterande.

Som person är du driven, noggrann och metodisk i ditt arbete som elektriker. Du har ett stort kunnande inom yrket och känner dig trygg med att själv utföra installationer och dragningar i fastigheter. Du är även en lagspelare som är lätt att ha att göra med. Tjänsten vi erbjuder är mycket varierande och tillsammans med trevliga medarbetare så tror vi att vi kan ge dig en trivsam och utvecklande tillvaro hos oss på Oscarssons EL

Mejla för att få svar på frågor
anders.schollin@oscarssonsel.se

Vi kommer ta emot ansökningar löpande så skicka din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker
Kontakt

Mejla eller ring Anders Schöllin, 070-548 06 46

Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 jan

Om företaget

Vi är ett litet elföretag med över 40 år i branschen. Företaget ägs och drivs av Tony Oscarsson och Anders Schöllin och har 9 anställda. Vi utför uppdrag åt privatpersoner, banker, kontor, industrier, kommuner med flera.

Vi har kapacitet för, Nyinstallation, ROT-arbeten, servicearbeten, Industri-installationer, styr- och reglerutrustning, Installationer av luftvärmepumpar, Datanät & Telearbeten, Passage och säkerhetssystem.